Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

3Mar/150

Kandıralılar merhum Kaymakam Mehmet Sarıcan’ı unutmadı

kandiraliler4plaket  Kocaeli Kandıralılar Derneği Başkanı Erdoğan Görgün, 4 Mart 2007 tarihinde elim bir trafik kazasında hayatını kaybeden Kandıra Kaymakamı Mehmet Sarıcan için bir bildiri yayınladı.

Kocaeli Kandıralılar Derneği Başkanı Erdoğan Görgün yaptığı yazılı açıklamada; “Merhum Kaymakamımız Mehmet Sarıcan’ı bir trafik kazasında kaybedişimizin üzerinden sekiz yıl geçti. İyi yetişmiş bürokrat ve devlet adamı, hepimizin sevip saydığı bir insan olan değerli Kaymakamımızı geçen zamana rağmen unutmamız mümkün olmadı.

Kandıra tarihinin ilk kurultayını Kaymakamımız Mehmet Sarıcan topladı. İzmit’te tertiplediği Kandıra Günleri büyük ses getirdi ve hala hatırlanıyor ve konuşuluyor.

Başarılı hizmetlerinin karşılığı olarak daha göreve başladığının ikinci yılında Kocaeli’de yılın bürokratı seçildi.

Sivil toplum kuruluşlarının önemini bilerek çalışmalarımızı destekledi. Kandıralılar Derneği faaliyetlerine katılırken, toplantılara daima hazırlıklı geldi, Kandıra’daki çalışmalarını kent ve ülke gündemine taşıdı.

7.ölüm yıldönümünde Kocaeli Valiliğinin tertiplediği anma toplantısında, tv41 Genel Müdür Yardımcısı Selçuk Sevim başkanlığında hazırlanan Sarıcan belgeselinin galası da yapıldı.

Vefatının sekizinci yılında değerli Kaymakamımız Mehmet Sarıcan’a Allah’tan rahmet, yengemiz hanımefendi başta olmak üzere, ailesine, hemşerilerimize ve dostlarına sabır diliyoruz.” dedi.

Kandıralılar rahmetli Kaymakam Mehmet Sarıcan’ı unutmadı14 Mart 2007 tarihinde elim bir trafik kazasında kaybettiğimiz Kandıra Kaymakamı Mehmet Sarıcan

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.