Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

17Tem/152

Sertaç Tugay’ın babası Muhteşem Tugay vefat etti

muhtesem-tugay-vefat-etti762c2d723a05a0a3abfb_thumbKandıra’nın tanınmış simalarından, Orhan Mahallesinden arkadaşım Salih Muhteşem Tugay (58) geçirdiği Kalp krizi neticesinde vafat etti.

Kandıra bir dönem fotoğrafçılık yapan ve son dönemlerinde ganyan bayiliği işleten ve üç çocuk babası olan Muhteşem Tugay’ın cenazesi yarın (Cumartesi günü) öğle namazına müteakip  Kandıra Çarşı Camiiinden ebediyete uğurlanacaktır.

Merhum Muhteşem Tugay’a rahmet, oğlu Sertaç Tugay kardeşimiz başta olmak üzere yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı ve sabır diliyorum.

20119682459-b   Ayaktakiler; Muhteşem Tugay, Salih Zeki Uztürk, Sertaç Tugay, Ahsen Okyar, Günay Gülcü, Oturanlar: Seda Köprülü, Ünal Sarıçay / 07 Aralık 2009 – Kandıra

Show TV ekranlarında beğeni ile izlenilen ve sunuculuğunu manken-şarkıcı Asuman Krause'nin yaptığı WİPEOUT yarışmasına katılan Kandıralı Sertaç Tugay'ı Kocaeli Kandıralılar Derneği kurucu üyeleri Salih Zeki Uztürk, Günay Gülcü ve Ahsen Okyar 07 Aralık 2009 tarihinde ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Kocaeli Kandıralılar Derneği Kurucu üyesi Salih Zeki Uztürk; "Kandıralı bir gencin 150.000 başvuru içerisinden 8800 kişi arasına kalıp ve daha sonra ön çekimlerde de başarılı olup, 200 kişi arasına girmesi ve çekimleri Arjantin - Buenos Aires'te gerçekleşen yarışmaya katılmaya hak kazanması bizleri mutlu etmiştir. Tebrik etmek için buradayız. Başarılarınızın devamını dilerim." dedi.

Kandıra'da gerçekleşen ziyarette; Ünal Sarıçay, Seda Köprülü ve Sertaç Tugay’ın babası Muhteşem Tugay'da hazır bulundu.

2012.05.08 ağva 193Ağva 8.5.2012 Kocaeli Kandıralılar Derneğinin 19. kuruluş yıldönümü

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (2) Geri izlemeler (0)
  1. Merhum Muhteşem Tugay’ın vefatını maalesef yeni öğrenmiş bulunuyorum.Muhteşem benim Denizliden asker arkadaşımdı.Aynı bölükte 11.Tugay Karargah bl de.Merasim mangasında beraber idik.Hayatın akışı bizleri bu değerli beraberlik sonrası ayırdı ve bir daha da bir araya getirmedi.Çok üzgünüm.Teasüfen bu gün bu saatte rastladığım bu haber beni çok fazlasıyla üzdü.Tam facebbok sayfasına mesaj olarak” beni hatırladın mı “diye soracakken bu blokta bu haberle hayal kırıklığına uğradım.Vefasızlığıma mı yanayım,kızayım yoksa kadere mi kızayım bilemiyorum.Ruhun şad-olsun güler yüzlü arkadaşım.Gittiğin yerde mekanın cennet olsun.Seninle hiç olmazsa orada tekrar buluşmak isterim. Değerli eşi hanımefendiye ,çocuklarına,torunlarına olmak üzere tüm seni sevenlere başsağlığı diliyorum.Ve senin için dua edeceğim.İlk fırsatta kabrini ziyaret etmek istiyorum..Blog sahibi sn OKYAR ; bana bu konuda bilgi aktarırsanız çok memnun olurum.Tekrar Allah’tan rahmet diliyorum,değerli Muhteşem insan.

  2. İbrahim Bey, ilginize teşekkür ederim..
    Oğlu Sertaç Tugay 0543 579 81 41


Leave a comment

Geri izleme yok.