Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

20May/150

Çakırcaali 8 – Sepetçi 7

1  17 Mayıs 2015 Pazar / Kandıra’nın Çakırcaali Köyü ile İzmit’in Sepetçi Köyü arasındaki dostluk maçının rövanşında bu sefer gülen taraf Çakırcaali oldu.

İzmit’te oynanan dostluk maçının rövanşında Çakırcaali Köyü ile Sepetçi Köyü takımları Kandıra Tayfun Halı Sahasında tekrar karşı karşıya geldiler.

Çok tempolu, tansiyonu yüksek bir maç olmasına rağmen iki takımda centilmenliği elden bırakmadı ve dostluk maçı adının hakkını verdi. Tabela da kazanan bu sefer el değiştirse de saha da kazanan yine dostluk oldu. Son dakikasına kadar heyecan centilmenliği ön planda içinde geçen maç izleyenlere güzel bir futbol akşamı yaşattı.

Maçı Sepetçi tarafından köy muhtarı ve Gölkay Halı Yıkama’nın sahibi Necdet Çetin, köy azalarından Mesut Koçar, Kocaeli Üniversitesi Kimya Mühendisliği öğrencisi Emre Menteş, Kısa Turizm’in sahibi Suat Kısa ve birçok sepetçiden gelen taraftarlar seyrettiler.

Serkan Bayram ve eşi Zeynep Bayram, Çakırcaali/Kocabayramlar köyünün sevilen isimlerinden Murat Aydın, Erdi Bayram, Berkalp Talha Baykara, Cihan Ergün ve Süreyya Koca ve oğlu Umutcan Koca da Çakırcaali takımı yalnız bırakmadılar.

Köyü Sepetçi olan ve Çakırcaali/Kocabayramlar Camii’nde geçen hafta vekil imamlığı biten, her iki köyünde sevilen isimlerinden olan Muhammet Sakaoğlu değişik duygular içinde maçı heyecanla takip etti.

Maçın Özeti

Maçın ilk 10 dakikasına kadar karşılıklı ataklara sahne olan maçta eşitlik bozulmazken bu dakikadan sonra Sepetçi üst üste bulduğu gollerle 4-0 gibi farklı bir skorla öne geçti. Büyük şok geçiren Çakırcaali takımı skora çabuk reaksiyon göstererek muhteşem bir geri dönüşe imza attı. Çok demoralize olmasına rağmen ilk yarı bitmeden Semih Ergün’ün takımı adını ilk golü atmasından sonra moral bulan Çakırcaali takımı üst üste 5 gol bularak skoru 5-4 getirdi ve hem ilk yarıyı önde bitirmiş tekrardan oyuna dahil olmuş oldu.

Gol düellosuna sahne olan ikinci yarıda karşılıklı goller vardı. Son 15 dakikaya 7-6 önde giren Sepetçi takımı etkili futbolunu bu dakikalara yansıtamayınca Çakırcaali takımının gollerine engel olamadı ve Çakırcaali takımı tekrardan bir geri dönüşe imza atarak skoru 8-7 lehine getirmeyi başardı. Maçın sonlarında hata yapmayan Çakırcaali takımı defansta

Ayhan Koca’nın soğukkanlılığı ve tecrübesiyle skoru koruyarak maçı 8-7 kazanmış oldu.

Çok tempolu geçen maçta Sepetçi takımından özellikle Ali Çetin ve Serhat Koçar Çakırcaali takımını kanatlardan oldukça yıpratırken kalede Ahmet Bal özellikle maçın başlarında kurtardığı kritik kurtarışlarda Çakırcaali hücumlarına geçit vermedi.

Çakırcaali takımında Ayhan Koca, Furkan Ergün ve Erkan Bayram takımın defansta yükünü omuzlarken Özcan Özkul da attığı 4 golle yıldızlaşarak takımın gol yükünü çekti ve galibiyetin baş mimarlarından biri oldu. Av. Semih Ergün ve KOÜ Felsefe öğrencisi Çağrı Başaran da orta sahada göstermiş oldukları gayret ve attıkları ikişer golle takımlarının galibiyetine büyük katkı sağladılar.

Kadrolar:

Çakırcaali: Ayhan Koca, Semih Ergün, Özcan Özkul, Erkan Bayram, Hasan Koca, Furkan Ergün, Çağrı Başaran

Goller: Özcan Özkul (4), Semih Ergün (2), Çağrı Başaran (2)

Sepetçi: Ali Çetin, Kadir İsen, Serhat Koçar, Nadir İsen, Kadir Koçar, Ahmet Bal, Kadir Bal

Goller: Ali Çetin (2), Serhat Koçar (2), Kadir Bal, Nadir İsen, Kadir Kocar

1Çakırcaali ve Sepetçi Takımları Muhammet Sakaoğlu ile birlikte

2Çakırcaali Takımı fanatik taraftarları Erdi Bayram ve Cihan Ergün ile birlikte

3Sepetçi Takımı, Köyü Sepetçi olan ve Çakırcaali/Kocabayramlar Camii’nde geçen hafta vekil imamlığı biten, her iki köyünde sevilen isimlerinden olan Muhammet Sakaoğlu ile birlikte

4

5

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.