Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

13May/151

MERAL AKŞENER KARDEŞİMİZE İFTİRA ATANLARI LANETLİYORUZ

DSC_0727

Kocaeli Aydınlar Ocağımızın iftihar kaynağı, ülkemizin yetiştirdiği saygın siyasetçi, Cumhuriyetimizin ilk kadın İçişleri Bakanı ve TBMM Başkanvekili Meral Akşener’e "Müslüman görünüşlü münafıklar ”tarafından alçakça bir iftira atıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yakın olduğu ifade edilen A Haber'de yayınlanan Gece Ajansı programında, gazeteci Cemil Barlas’ın, Meral Akşener’i kastederek, "Onun da kaseti mi var nesi var, nasıl ele geçirdiler" sözü üzerine, Latif Erdoğan “paralelcilerin elinde bir kadın için hiç de yakışmayacak kasetleri var” iddiasını dile getirdi.

Ancak Meral Akşener'in kaseti olduğunu iddia eden Latif Erdoğan'dan bir gün geçmeden yeni bir açıklama geldi. Latif Erdoğan var olduğunu iddia ettiği kasetin "montaj" olduğunu söyleyerek çark etti.

Meral Akşener içimizden çıkan bir değer olmakla gurur duyduğumuz, Türklük gurur ve şuuru, İslam ahlak ve faziletinin yaşayan örneklerinden biri olduğunun yakın şahidi olduğumuz örnek bir Türk kadınıdır.

Meral Akşener’e iftira atan bu iki mahlûka ve arkasındakilere “Alçak bile diyemeyiz. Çünkü alçaklık bile bir irtifadır. Bunlara ancak çukur diyebiliriz.”

Yapılan hiçbir iftiranın Meral Akşener üzerinde iz dahi bırakması mümkün değildir.

Ancak Türkiye siyasetini bu seviyeye getiren yaratıklar ile onların arkasındakileri nefretle lanetliyoruz.

Türk adaletinin şeref ve haysiyet celladı iftiracılara gereken cezayı vermesini bekliyoruz.

Av. Ruhittin SÖNMEZ KOCAELİ AYDINLAR OCAĞI BAŞKANI

XXX

Evet.. Bir İzmitli olarak, bir vatanperver olarak, bir kardeşi olarak, bir öğrencisi olarak, karakterimizin, genetiğimizin, mensubiyetimizin, imanımızın ve vicdanımızın gereği olarak Dr. Meral Akşener hanımefendiye atılan iftiranın sahiplerini Türk adaletinin gereken cezayı vermesini bekliyorum. Ahsen OKYAR

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (1) Geri izlemeler (0)
  1. Konu hakkında ne söylenebilir, nasıl davranılabilir ilk duyduğumda bilemedim. Kuldan utanması olmayan, ama en azından Allah kokusu olan İnsan olan insanın! bu kadar alçaklaşabileceğini tasavvur bile edemezdim. Hocamız, büyüğümüz Sayın Dr. Meral AKŞENER hanımefendi hakkıda bu yorumu yapanlara, Türk adaleti tarafından gerekli yaptırımın uygulanacağını düşünüyorum.


Leave a comment

Geri izleme yok.