Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

4Mar/151

Dr.Osman Fıratlı ile Prof. Dr. Azime Tezer KOCAELİ KANDIRALILAR DERNEĞİ’nde

unnamed
KOCAELİ KANDIRALILAR DERNEĞİ

Hemşerilerimiz Dr.Osman Fıratlı ve Prof. Dr. Azime Tezer'in konuşmacı olarak aramızda olacağı yemekli toplantı, 04 Mart 2015 Çarşamba Saat 19:30 OTEL ASYA İZMİT adresinde yapılacaktır.

Kocaeli Kandıralılar Derneği Başkanı Erdoğan Görgün, Kandıralılar Derneği üyelerini ve Kandıra ile Kandıralıları sevenleri ailece bekliyor.

İrtibat için Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı  Erdal Baykara  0 532 225 30 05

unnamed (1) - Kopya

Prof. Dr. Azime Tezer kimdir?

Prof. Dr. Azime Tezer Kandıra’da doğdu.

İTÜ Şehir ve Bölge Planlama Bölümü'nde Profesör olarak görevlidir. Şehir planlama sürecinde ekolojik planlama politikaları, doğal tehlike risklerinin azaltılmasına yönelik şehir planlama uygulamaları, arazi kullanımı ve ulaşım etkileşimi konularında yayın ve araştırmaları bulunmaktadır.

1993 yılında doktora çalışmaları için Avustralya New South Wales Üniversitesi, İnşaat Mühendisliği Fakültesi, Ulaştırma Bölümü'nde yedi ay süreli;  2003-2005 yılları arasında misafir öğretim üyesi olarak ABD Massachusetts Üniversitesi-Amherst'de, Ekolojik Kentler Projesi'nde UNESCO Keizo Obuchi Araştırma Bursu ile araştırma yapmıştır.

Şehirsel alanlarda biyolojik çeşitliliğin yönetimine yönelik biyosfer rezervlerinin potansiyelleri; şehir plancıları ve yerel yönetimler için doğal tehlikelere dayalı risklerin azaltılmasında uygulama araçları ve teknikleri;  mekansal planlama ile ekosistem servislerinin entegrasyonu ve ekoloji-duyarlı havza yönetimi modelleri, ilgi alanları arasında yer alan konulardır.

unnamed (1)

Dr. Osman Fıratlı Kimdir?

Dr. Osman Fıratlı, Kandıra Ortaokulu mezunu..

1982 yılında İstanbul Tıp Fakültesi’nden mezun olan Dr. Osman Fıratlı, çeşitli kamu görevlerinde çalıştıktan sonra, 1997 yılında Fıratlı Lazer Tedavi Merkezi’ni kurdu. Özellikle son dönemde yoğunlaştığı Göz Hastalıkları ve Kısırlık tedavilerinde, Laser Therapy yöntemini uygulayarak laser tedavilerinin bilimsel temellere oturtulmasında büyük katkılar sağladı. Dr. Fıratlı’nın çalışmaları uluslararası düzeyde de kabul görüyor.

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (1) Geri izlemeler (0)
  1. SAYIN HOCAM ELİNİZE VE AĞZINIZA SAĞLIK .SAYGILAR


Leave a comment

Geri izleme yok.