Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

2May/141

Kim 60 yaşında der ki?

01 Mayıs 2014 Perşembe / Regaib Kandilinde ailece Yenikent’te oturan teyzemoğlu Ferhat Bursalıoğlu’nun evindeydik.

Mutad kandil buluşmasının ilerleyen saatinde pasta ikramı yapıldı. Sebebi sorulduğunda Ferhat Bey ve yengemiz hanımefendinin de inceliği artaya çıktı. Çünkü pastayı yeni yaşıma girişim sebebiyle ikram etmişlerdi. Ayrıca takdim ettikleri hediyeyi de çok beğendim.

Doğrusunu söylemek gerekirse; ne doğum gününün hatırlanması, nede hediye en yakınlarımız dan bile beklediğimiz bir şey değil.  Ancak insan kocadıkça çok çok ta memnun olduğu bir durum.

*** Başlık cümlesi genelde çok çok taze görünenlerle veya olduğunun çok çok üzerinde yaşlı görünenler için kullanılır. Tanıyanların değerlendirmelerine itirazımız olmayacaktır. Maşallah demeyi Siz yine de unutmayın..

Ahsen Okyar, eşi ve çocukları ile birlikte

SAM_1377Ahsen Okyar kızları ile birlikte.. Torun Efe der ki; dedem beni seviyor, teyzemi, annemi ve dayımları da çok seviyor, ancak ananemi hepimizden çok çok seviyor.. Allah(c.c.) ağzımızın tadını bozmasın, nihayetsiz şükürler olsun..

Ahsen Okyar, 35 yıllık eşi Nursel Okyar ile birlikte

Ferhat Bursalıoğlu, Ahsen Okyar’a  hediye takdim ederken

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Kategori: Ahsen Yorum gönder.
Yorumlar (1) Geri izlemeler (0)
  1. Ahsen Bey, Allah aile saadetinizi bozmasın, daim kılsın inşallah. Eşim özellikle çok uyumlu bir çift olduğunuzu gözlemlemiş, keza bende aynı düşüncedeyin. Sağlıklı, sıhhatli uzun ömürler diliyorum.
    Selamlar,
    Mehmet Soral


Leave a comment

Geri izleme yok.