Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

3Ağu/130

Memeoğlu sülalesinin İzmit’teki, Şarköy ve Kandıra temsilcileri

SAM_4238  Cuma günü öğleden sonra Yalova Üniversitesi Öğretim Görevlisi Yunus Özen kardeşim aradı. Ofistemisin diye sordu. Ben de akşam saatlerine kadar bürodayım dedim. Bir müddet sonra çok beğenip takdir ettiğim, ülkemiz ve insanlarımız için güzel bir hizmeti ifa eden İzmit Belediyesi Türk Halk Müziği Korosunun Şefi ve daha birçok önemli ünvanın sahibi Kenan Serhat İnce beyefendi ile birlikte teşrif ettiler.

Kenan Serhat İnce hocamız sohbet arasında Tekirdağ Şarköy’deki aile lakaplarının Memeoğlu olduğunu söylemezmi.. Allah Allah bizim Kandıra’daki aile lakabımız da Memeoğlu..

Hemen diğer odadaki oğullarım Burak ve M. Murat’ı çağırdım, Yunus Hocamıza da fotoğrafı çekmek kaldı. Böylece Memeoğlu sülalesinin Şarköy ve Kandıra temsilcileri resmedilmiş oldu. Bu sülale adının benzerliği hepimizi mutlu etti.

Zaten şöhretli, başarılı, saygıdeğer ve önemli adamların akrabaları çok olur. Bize de gün doğdu, Kenan Serhat İnce üstadımız bizim Memeoğlu sülalesinden deyip yemin edersek karnımız ağrımaz değil mi?  Çok severken, daha da çok sevme sebebini bulduk. Sevgili hocam bahtınız hep açık olsun..

SAM_4239Memeoğlu Sülalesinin İzmit’teki, Şarköy ve Kandıra temsilcileri birarada; M. Murat Okyar, Kenan Serhat İnce, Ahsen Okyar, Burak Okyar

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.