Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

29May/110

Prof. Dr. Üstün Dökmen Derince’de

 2011.05.28  prof dr üstün dökmen 007 TRT ekranlarından tanınan Prof. Dr. Üstün Dökmen, Çenesuyu’nun düzenlediği etkinlikle Derincelilerle buluştu.

Kültürel ve sosyal etkinliklerin önemli merkezlerinden biri olan Derince’ye bu kez TRT ekranlarından tanınan Prof. Dr. Üstün Dökmen geldi. Çenesuyu’nun düzenlediği etkinlikte Derincelilerle buluşan Prof. Dr. Üstün Dökmen Derince Belediyesi Gösteri Merkezi’nde sahne aldı. Ankara Üniversitesi Eğitim Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Üstün Dökmen, yıllardır televizyon programına ve kitaplarına konu ettiği “Küçük Şeyler”i bu kez tiyatral bir şov olarak izleyicilerle buluşturdu. Aynı zamanda psikolog, TV programcısı ve yazar olan Prof. Dr. Üstün Dökmen’in iletişim alanındaki akademik bilgileri ve gözlemlerini paylaştığı oyun, eğlenceli parodilerle renklendi. Büyük ilgi gören toplantıya Derince Belediye Başkanı Dr. Aziz Alemdar, Kocaeli ydınlar Ocağı Başkanı Ahsen Okyar, Bilgisayar Programlama Uzmanı Yunus Özen de katıldı.

1 Derince Belediye Başkanı Dr. Aziz Alemdar, Prof. Dr. Üstün Dökmen’e biir buket çiçek takdim ederken

2 “Küçük Şeyler”in tiyatral şov oyuncuları

3 Toplantı sonu

4 Aslı, Emre, Merve Baykara, Neslihan Küçük, Dr. Aziz Alemdar, Ahsen Okyar, Nur Banu Taşçıoğlu, M. Murat Okyar, Çağrı Baykara

2011.05.28  prof dr üstün dökmen 007 Prof. Dr. Üstün Dökmen

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.