Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

23May/180

Kandıra Lisesi Mezunlarından, İbrahim Karaosmanoğlu’nu ziyaret

628c94e7-d1ff-4ae2-91b4-11d21e5eb1a5

22 Mayıs 2018 Salı / Aygün Aynagöz Başkanlığındaki Kandıra Lisesi Mezunları Derneği yöneticileri Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nu ziyaret etti.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’na metruk hale gelen Kandıra Lisesi binası ve Gençlik Gelişim Merkezi ile ilgili bilgi veren  Aygün Aynagöz: “Sayın Karaosmanoğlu’dan okulumuzun metruk haldeki binasının restore edilerek bir “Gençlik Gelişim Merkezi” haline dönüştürülmesi projemiz için destek talep ettik. Sayın Başkanın  sergiledikleri olumlu ve yapıcı yaklaşım ile destek vaatleri heyetimizi ziyadesi ile memnun etti. Umuyoruz ki çok yakın bir gelecekte hep birlikte “Gençlik Gelişim Merkezi”  projemizin açılışını yapacağımız günlere ulaşacağız.” dedi.

Ziyarete: Kandıra Lisesi Mezunlar Derneği Başkanı Aygün Aynagöz, Yönetim Kurulu üyeleri: Malik Doğan, Nurdan Bebek ve Levent Açıkgöz ile Kemal Bebek katıldı.

628c94e7-d1ff-4ae2-91b4-11d21e5eb1a5_1Kemal Bebek, Malik Doğan, Aygün Aynagöz, KBB Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Levent Açıkgöz, Nurdan Bebek

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.