Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

16Eyl/170

Ülkemizin Önündeki En Büyük Sorun; CHP’nin Başında Kılıçdaroğlu… MHP’ nin Başında da Bahçeli’nin Mevcudiyetidir. Neden…..? – Hasan YILMAN

12002149_885272814897266_3233925131967441841_nHasan Yılman bey bugünkü paylaşımında; Tarihte bu gün kapsamında 15 Eylül 2015' te yayımladığım bir analiz yazım.

Yüce TÜRK Milletinin DİKKATİNE.....!

KİM HAKLI ÇIKMIŞ...? İbreti alem için lütfen okumanızı tavsiye ederim.” demiş..

Ülkemizin Önündeki En Büyük Sorun; CHP'nin Başında Kılıçdaroğlu... MHP' nin Başında da Bahçeli'nin Mevcudiyetidir. Neden.....? – Hasan YILMAN

15 Eylül 2015, 11:46 

Daha önceki bir çok analiz çalışmalarımda detaylandırdığım gibi Yeryüzünde ancak casus ve ajanlar bilerek devletine, milletine, bulunduğu topluma, çevresine ihanet ederler.

İşte bu kapsamda bazı parti başkanları da; bilgi noksanlığından, ön görü eksikliğinden, dünya ve ülkemiz gerçeklerinin iyi analiz edilemediğinden, ilimi, bilimi, aklı ve mantığı pozitif anlamda kullanma becerisinden yoksun olanlar, koltuk hırsına kapılanlar, mevki ve makam peşinde koşanlar, kıskanç kişilikler, despotik bir yapı sarmalında olup; etraflarındaki bir yığın çıkarcı, menfaatçi, kısa yoldan parlamenter olma avantasından dolayı kendilerine doğruları, gerçekleri ifade edemeyen, uyarıcı, alternatif üretici bilgileri sunamayanlar işte baştaki kişiliklerin farkında olmadan rakiplerinin değirmenine su taşıdıkları, nefes almaları için oksijen sağladıkları, yol almaları için de yakıt temin ettiklerini ya farkına varamamışlar veya egolarının, şahsi çıkarlarının esiri olarak koltuk kaptırmama bencillinde demokrasimizin aslında sağlıklı işlememesindeki en büyük engel  ne yazık ki olabilmişlerdir.

Şu yaşadığımız zaman süreci de dahil; Ülkemizdeki iktisadi, sosyal, siyasal, ekonomik bir çok sorununun yaşanmasında aslında birinci engel mevcut iktidara alternatif üretemeyen, halk tarafından güverliliğini yitirmiş, doğru söyleseler bile asla kaale alınmayan CHP' nin ve MHP'nin başında bulunan parti başkanlarıdır.

Eğer gidişat böyle devam ederse 01 Kasım 2015' te planlanan tekrar seçim süreci sonunda yine AKP en az 260- 280 arası parlamenter çıkarması kaçınılmazdır. Kim hangi imkan ve denekle araştırma yaparsa yapsın görecektir ki hemen hemen aynı sonuca ulaşacaktır.

Sağa bakıyorum herkes dertli, sola bakıyorum her kes yine dertli. Ülkemizde, çevremizde, dünyada bu kadar olumsuzluklar yaşanırken içte ülkenin her kademesinde coğrafik yerleşiminde devlet otoritesi zafiyeti mevcutken neden hala AKP birinci parti...? işte bu soruya cevap bulamayanlar asıl sorumlu, günahkar sizler olduğunun hala farkında değilmisiniz....?

Bir çok analiz çalışmamda detaylandırdığım gibi AKP' yi kimler iktidara getirmiştir...? hala da iktidarda kalmasını kimler sağlamaktadır...? bu soruların doğru, objektif karşılığını bulduğumuzda ve anılan bu hastalığa uygun çözüm reçetelerini yazdığımızda ülkemizin önündeki tüm barikatların kaldırıldığını her kes, her kesim görecek ve yaşayacaktır.

(Temmuz 2014 tarihinde yayınlayarak, Yüce TÜRK Milletimize sunduğum STRATEJİK ANALİZ adlı kitabımda da bahse konuları çok daha kapsamlı detaylandırmış ve işte o günlerde bu günlerin koşar adımlarla gelmekte olduğunu açıklamıştım)

İçte ve dışta tüm konjektürel gelişmeler MHP fikriyatına çalışmasına rağmen ve de normalinde MHP' nin en az % 22 ve yukarısı oy alması gerekirken; neden bu oran bandını yakalayamıyor...? İşte sorunların başındaki bu gerçeği bilmemiz gerekmez mi...? Yüce ve Asil TÜRK Milletinin sade bir evladı olarak gördüğüm tehlikeyi defalarca yazdım, anlattım ama bazı goy-goycular, çıkarcılar, menfaatçiler, terlemeden Bahçeli' nin iki dudağının arasından çıkan söz ile parlamenter olma hayali kuranlar ile sinsice anılan bu hedeflerine Sayın Bahçeli sayesinde ulaşanlar böyle gidişattan memnun olmazlar mı...? Ülke elden gidiyor sizler hala parti teşkilatlarına ve de halka bazı gaz alıcı söz ile söylemlerin arkasına sığınma ve onlardan menfaat sağlama peşindesiniz.

Gelelim şu dersimli Kemal' e ( o ismi kendisi benimsedi ve görsel medyada ballandıra ballandıra söyledi) Siz her yerde dersimli Kemal' im derseniz, etrafınızda Erdoğan Toprak gibi, Sezgin Tanrıkulu vb. kişiler etrafınızı sarmış ve yanlış bir sürü kararlara imza atıyorsanız, ülkemiz gerçekleri ile asla bağdaşmayan bir çok batı illerinde kendi inanç sisteminizi, hemşehri kayırmalarını öne çıkardığınız günlerce yazılıp; çiziliyorsa İşte AKP neden hala iktidarda diye diretmenize gerek yok.

Eğer aklı, mantığı, bilimi, gerçek demokrasiyi, gerçek anlamda sosyal adalet kavramlarını dikkate aldığımızda CHP' nin başında Muharrem İnce, İlhan Kesici... MHP' nin başında Prof. Ümit Özdağ veya Sina Oğan'la şu seçime gidilsin... AKP 3. parti olur.

Bakınız tehlike var, yangın çıkacak diyorum... 01 Kasım 2015' te yapılması planlanan seçim uygulanırsa gene hüsran sizi bekliyor. Uyarılarımızı dikkate alınız. Etrafınızdaki bazı yağcılara, yalakalara, goy-goyculara vb.lere asla inanmayınız onlar kendi çıkarları için sizleri aldatıyorlar. Hiç olmazsa  yol yakınken sağlık sorunlarınızı bahane ederek partilerinizin başından çekiliniz. Çekiliniz ki şu ölümlü dünyada T.C.Devletimizin asil insanlarına hiç olmazsa son defa pozitif anlam taşıyacak görevlerinizi ifa ediniz. Son çare olarak ta diyorum ki; MHP + BBP + S.Tantan + O. Pamukoğlu ....ile.... CHP + Vatan Partisi + Haydar Baş ile mutlaka ittifak yaparak anılan seçime girmelidirler.

Tehlike var diyorum, sizleri son defa uyarmamı duyarlı bir T.C. vatandaşlık görevimi ifa kapsamında değerlendiriniz. Bu kadar olumsuzluğa rağmen; gene AKP iktidara gelecek haberiniz olsun. Sonra ağlamanın sızlamanın veya hayıflanmanın anlamı olmayacaktır.

Eğer gerçekten ülkenizi seviyorsanız, eğer Sayın R.T.Erdoğan' ın gene tek kale maç oynamasını istemiyorsanız, gene R.T.Erdoğan'nın sizlerle kedinin fare ile oynadığı gibi oynamasını istemiyorsanız, ülkede yaşanan yolsuzluk, hırsızlık, adam kayırma, emaneti ehline vermeme şaibelerinin ayyuka çıktığı; Hukukun katledildiği, yandaş olmayan, havuz medyasında bulunmayan basına aşırı sansür uygulandığı, bazı basın camiasına yapılan ekonomik ablukanın her gün artarak devam ettiği  mevcut bu KAOTİK ortamdan kurtulmak isteniyorsa;  yüce dinimiz İSLAM' ın pervasızca çıkarlara alet edilmemesini istiyorsanız, israf ve tüketim ekonomik sarmalında hızla ülkenin bir çıkmaza doğru yol aldığını görüyorsanız üzerinize düşen görevi ifa ediniz.

Bakınız o zaman ülkemizdeki bir çok olumsuzluğun nasıl pozitif ivme kazandığını gözlemleyeceksiniz. Yoksa gidişat hiç iyi değil. Sizleri uzun yıllardır uyardık ama dinletemedik. İşte dolaylı veya dolaysız R.T.Erdoğan'a  ve de  AKP' ye nasıl hizmet ettiğinizi ibretle hala anlamıyormusunuz...? Gözlemlemiyormusunuz....?

Hasan Yılman'ın Notu : Ey...... sayın Bahçeli ile Polit Büroyu andıran parti  üst yönetimi sizlere bir kaç sözüm var.... Kocaelimizde Ahsen Okyar, Süleyman Pekin, Adnan Özdere, Dr. İlhan Tan, Dr. Veysel  Besnili, Meral Akşener,  Zekai Kahyaoğlu vb.  ismini şu an hatırlayamadığım çok değerli vatanperver, dürüst, namuslu yetişmiş kadrolar dururken; Kocaeli'de bir çok kesim tarafından kabul görmeyen Saffet Sancaklı' yı hangi akıl ve ön görü ile MHP' nin Kocaeli 1. Sırasına yerleştirdiniz...? anlamak mümkün değil.

Siyaset : Demokratik sistemde ülkeye hizmet aracıdır, ama aynı zamanda da Siyaset :  Sandıkta pozitif netice alma işidir. Bunu hala öğrenemediniz ise; bizlerin yapacağı hiç bir şey olamayacaktır.

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.