Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

15May/175

Kocaeli’nin İlk Çocuk Üniversitesi Başiskele’de Açıldı

IMG_2126

14 Mayıs 2017 Pazar / Kocaeli’de bir ilk olma özelliği taşıyan ve Başiskele Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Çocuk Üniversitesi törenle açıldı.

Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz’ın ev sahipliğini yaptığı, Başiskele Şehitekrem Mahallesi Hürriyet Caddesi üzerinde yapımı tamamlanan Çocuk Üniversitesi, düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Başiskele Belediyesi, Kocaeli Üniversitesi ve Kocaeli Kent Konseyi ile birlikte tamamlanan Çocuk Üniversitesinde, özel yetenekli öğrencilere yönelik akademik ve uygulamalı çalışmalar yürütülecek. Çocuk Üniversitesi’nde ayrıca üstün yetenekli çocukların tespit edilmesi, onların doğru okul tercih etmelerinin sağlanması, ilgi ve kapasitelerine yönelik bir dizi eğitim almaları sağlanacak.

Başiskele Çocuk Üniversitesinde görev alan akademisyenler, eğitimciler ve psikologlarla çocukların zihinsel ve bedensel gelişimlerinin sağlıklı bir şekilde geliştirilmesi hedeflenirken, eğitim sürecinin 3 kademeden oluşacağı bildirildi. 30 Eylül 2017 tarihinde başlayıp 8 ay sürecek olan 1. kademe eğitimlerinde 200 özel yetenekli öğrenciye eğitim desteği verilmesi planlanıyor.

IMG_2044

IMG_2046IMG_2050Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, Kaymakam Atila Kantay

IMG_2054Cihat Kaymas, Prof.Dr. Mehmet Bayrak, Günay Gülcü

IMG_2055Dr. Halil İbrahim Kahraman, Ali Aydemir

IMG_2099Ali Aydemir, Yusuf Taşolar, Gülce Taşolar, Dr. Oktay Taşolar, Hasan Uzunhasanoğlu, Ahsen Okyar

IMG_2126Hasan Uzunhasanoğlu, Ahsen Okyar, Yusuf Taşolar, Dr. Oktay Taşolar, Günay Gülcü

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (5) Geri izlemeler (0)
  1. Ahsen bey, çocuklarımız herşeyimizdir, geleceğimizdir. Başarılarınızın ve yardımlarınızın devamını canı gönülden diliyorum. Sevgiyle kalın..

  2. Ahsen bey merhaba, size facebook üzerinden de mesaj attık. Kutas pasta adına yazıyorum, üstteki şule hanım isimli kişi website linkimizi kendi yorumuna eklemiş, bu bize google tarafında zarar veriyor, rica etsek linki kaldırabilirmisiniz? Çok teşekkür ederiz şimdiden. Sevgiler

  3. Ahsen bey merhaba, kutas pasta firmasından yaziyorum, üstteki yorumu yapan şule hanım isimli kişi yorumuna bizim website linkimizi vermiş, google tarafında bu bize sorun oluyor, sizden ricamız linki silebilirseniz çok memnun oluruz, şimdiden teşekkür ederiz. Size facebook tan ulaşamayınca buradan yazdık 🙂

  4. Merhaba,
    Bahsettiğiniz yorumdaki link bilgisi silinmiştir. İyi günler dilerim.

  5. Çok teşekkür ederim, sevgiler


Leave a comment

Geri izleme yok.