Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

24Mar/170

İzmitli Akşener’e sahip çıktı – Orhan BALCI

indirİzmitli Akşener’e sahip çıktı – Orhan BALCI

İçişleri Bakanlığı,

TBMM Başkan vekilliği,

MHP Genel Başkan adaylığı,

Ve MHP’den ihraç edilen,

Referandumda “Hayır” kampanyası başlatan,

Tüm engellemelere karşın ülkeyi karış karış gezen,

Eline yaktığı Türk Bayrağı kınasıyla,

80 Milyon kere “Hayır” diyen,

Meral Akşener….

Merhum abisi Nihat Gürer’in kurarak başkanlığını da yaptığı Aydınlar Ocağı’nın davetlisi olarak “Milli İradeye Saygı Konferansı”na geldi.

İzmitliler Gündoğdulu olan kendi kızları Meral Akşener’e sahip çıktılar.

Fuar içindeki Çağlayan Restoran saat 14.30’daki konferanstan saatler evvel özellikle kadınlar salonu doldurdu. Salonun yetersiz kalacağı Meral Akşener’n gelmesinden evvel belli olmuştu.

Dışarıda kalabalık her geçen dakika artarken Akşener geldiğinde kalabalık ve coşku tavan yaptı. Kendisiyle tokalaşmak isteyenler nedeniyle tam anlamıyla bir izdiham yaşandı.

Havanın güzel olması ve kalabalığın salona sığmaması nedeniyle Akşener konuşmasını “Kocaelispor atkısıyla” dışarda yaptı.

Siyasete İzmit’te başladığının altını çizen Akşener kendisinin bugünlere gelmesinde emeği olanlara teşekkür edip siyasi rakipleri olan Sefa Sirmen’den, Osman Pepe’den çok şey öğrendiğini birlikte yol yürüdüğü Cumali Durmuş’a, Lütfü Türkkan’a ve gerçek ülkücülere teşekkür etti.

İçinizden çıkan br olarak burada bulunan kadınlara yiğit erkeklere teşekkür eden Akşener, herkese buradan sesleniyorum, “Kocaeli’yi Örnek Alın” dedi.

Bu sözlerin anlamına gelince…

Öncelikle Kocaeli Emniyet’in aldığı önlemler, yapılan saldırıya karşı duyarlı davranıp olaylar büyümeden grubu alandan uzaklaştırması nedeniyle kutluyorum, tüm ülkeye örnek oldu.

Gelen eski İçişleri bakanıydı bu hiçbir zaman bu unutulmamalı.

Toplantıyı izlemeye gelen CHP Genel Başkan Danışmanı Cuma Karavar, CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, İzmit İlçe Başkanı Mehmet Ümit Küçükkaya, eski milletvekilleri Bekir Yurdagül, İbrahim Artvinli, DP İl Başkanı Mustafa Nazlıgül, Sivil Toplum Kuruluşları temsilcileri, geniş bir MHP üyesi gelmesi, açılan pankartlar örnek olacak şekildeydi.

Toplantının büyük bir olgunlukla kimseyi kırmadan dökmeden yapılması da örnek olmalı.

Bir grubun konuşma yapılırken Akşener’ protesto etmesi üzerine çıkan kavgada özellikle Cumali Durmuş’un araya girerek olayın büyümesini önlemesi Akşener’i izlemeye gelenlerin sağ duyulu hareket etmesi yine örnek olacak şekildeydi.

Toplantının iyi organize edilmesi, lokma dağıtılması, Aydınlar Ocağı’nın iyi bir sınav verdiğinin göstergesi olurken herkese örnek olmalı.

Sevgi ve izdihamla karşılanan, çıkan kavganın büyümeden noktalanmasıyla, yaptığı yerinde konuşmayla ülkenin tek adama teslim edilmemesine vurgu yapıp “Hayır” diyenlerin, PKK le Barzani ile, hiçbir zaman bir araya gelmediğin FETO le yol yürümediğine vurgu yapması da dikkat çeken bir ayrıntıydı.

İzmit Akşener’e sahip çıkarken 16 Nisan’da İzmit’teki sandıklardan çıkacak “Hayır” oyları konusunda önemli bir veri ortaya çıktı diyebilirim.

http://www.cagdaskocaeli.com.tr/orhan-balci/izmit-aksener-e-sahip-cikti-y7570.html

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.