Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

12Eki/160

Eski Dostlar’ın 354.toplantısı

   7 Ekim 2016 CumaMustafa Ersoy, Fikret Balcı ve Emin Saka tarafından 50 sene önce 1966 yılında kurulan “Kocaeli ve Kocaelispor’u seven Eski Dostlar Grubu” 354.toplantısını yaptı.

Her yılın 8 ayında                                                                                                        Yaz ayları hariç yılın 8 ayının genelde son Cuma akşamı bir araya gelen “Eski Dostlar” grubunun 354.Toplantısına Sanayici Günay Gülcü evsahipliği yaptı.

Yoğun Katılım                                                                                                        Topkapı Mercan Balık Restoranda düzenlenen geceye; grubun müdavimleri İsmail Kalkandelen, Mustafa Çulcu, Hilmi Girgin, Turgay Enç, Selahattin Öztop, Nihat Kambur, Günay Gülcü, Turan Sarı, İsmet Kaya, Timur Uzun, Enver Kılıç, Yusuf Tuğrul, Mahir Dönmez, Reha Yıldırım, Ünal Özpir, Rıdvan Toksöz, İshak Aktaş, Cumali Çamdalı, Süleyman Saygılı, Hamza Baştürk, Ahsen Okyar, Orhan Balcı, Birol Öztürk, Yasin Şengel, Orhan Biçer, Cemil Çetin, Güngör Saner, Necati Şen, Erdinç Özden, Ahmet Topçu, Yetkin Saner, Şahin Balkan, Yılmaz Kavafoğlu ve Mustafa Güner katıldı.

Birlikteliğimiz 50 yıldır devam ediyor                                                                    Yemeğin açılış konuşmasını yapan Günay Gülcü ”50 yıl evvel oluşturulan bu birlikteliğin bugün 354.Toplantısını yapıyoruz. Katıldığınız için hepinize teşekkür ediyorum” dedi.

Çulcu son gelişmeleri değerlendirdi                                                                           FİFA Hakemliği, MHK Başkanlığı ve TFFHGD Genel Başkanlığı da yapan Mustafa Çulcu, futboldaki dünya ve ülkemizdeki güncel gelişmeleri aktardı.

Cemil Çetin’den şarkı                                                                                               Mahir Dönmez okuduğu şiirler ile geceye renk katarken, Cemil Çetin’in söylediği şarkılara gurup üyeleri eşlik etti. “Eski Dostlar” şarkısı hep bir ağızdan söylendi.

355.toplantının evsahibi Cemil Çetin                                                                    Yemeğin sonunda birlikteliğin olmazsa olmazı olan herkesin kendi yediğinin parasını ödemesinin ardından 355.Toplantının düzenleyicisi belirlendi. Yapılan görüşme sonrasında Cemil Çetin’in ev sahipliğine karar verildi. 354.toplantının evsahibi Günay Gülcü, Cemil Çetin’e listeyi devretti. Cemil Çetin 355.Toplantının 28 Ekim Cuma akşamı KYÖD Sosyal Tesislerinde yapılacağını açıkl

Kocaelispor Başkanları İsmet Kaya ve Turan Sarı ile toplantıya katılanlar

IMG_0102Ahmet Topçu, Günay Gülcü, Reha Yıldırım

Topkapı Mercan Balık saz heyeti

Yetkin Saner ve toplantıya katılanlar

Turan Sarı, Ahsen Okyar, Hilmi Girgin, Orhan Balcı

Mahir Dönmez, İshak Aktaş, Selahattin Öztop, Hamza Baştürk

Mustafa Çulcu, İsmail Kalkandelen, Turgay Enç

IMG_0052354.toplantının evsahibi Günay Gülcü, 355. toplantıya evsahipliği yapacak Cemil Çetin’e listeyi devrederken

Kocaelispor Başkanlarından İsmail Kalkandelen ve toplantıya katılanlar

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.