Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

3Ara/110

Kilis Valisi Yusuf Odabaş’tan Selam Var

zzz11Kocaeli Vali Yardımcısı olarak da görev yapan Kilis Valisi Yusuf Odabaş’ı Kocaelili eski Bürokrat Nuri Avcı ve Yalova Taşköprü Belediye Başkanı Şaban Ertan ziyaret etti.

Kocaeli Vali Yardımcılığını sürdürürken yeni kurulan İstanbul Beylikdüzü kurucu Kaymakamlığı ile görevlendirilen ve 2011 Mart ayında Kilis Valiliğine atanan Yusuf Odabaş’ı Yalova Taşköprü Belediye Başkanı Şaban Ertan ile Kocaelili eski Bürokrat Nuri Avcı ziyaret etti. Kutsal Topraklardan yeni dönen Vali Odabaş gelen konukları ile yakından ilgilendi ve Kocaeli’deki dostlarına selam gönderdi.

Ziyaretlerde Kilis Valisi Yusuf Odabaş ve Kilis Belediye Başkanı M. Abdi Bulut, Taşköprü Belediye Başkanı Şaban Ertan ve eski Bürokrat Nuri Avcı’yı Kilis’in tarihi ve önemli mekanlarını gezdirdi.

Kopyası zzz1  Yalova Taşköprü Belediye Başkanı Şaban Ertan, Kilis Belediye Başkanı M. Abdi Bulut, Kilis Valisi Yusuf Odabaş ve eski Bürokrat Nuri Avcı

Kopyası zzzz1 Şaban Ertan, Yusuf Odabaş ve Nuri Avcı Kilis Tekke Camii önünde

zzz1 Şaban Ertan, Nuri Avcı, Yusuf Odabaş, Kilis Kuyumcular ve Sarraflar Odası Başkanı Zafer Birik ile birlikte

zzz11 Yalova Taşköprü Belediye Başkanı Şaban Ertan, Kilis Valisi Yusuf Odabaş ve eski Bürokrat Nuri Avcı Kilis Devle Konukevi önünde

zzzz1 İzmitliler Kilis’teki Ashab-ı Kiram Muhammed Bedevi Türbesi girişinde

vali_yusuf_odabasi

Kilis Valisi Yusuf ODABAŞ

12.03.2011 tarih ve 2011/484 Sayılı Bakanlar Kurulu Kararı İle İstanbul Beylikdüzü Kaymakamı İken Kilis Valisi olarak atanan Sayın Yusuf Odabaş, 1952 yılı Samsun ili Kozlu köyünde doğdu. Öğrenimine Hasköy ilköğretim okulunda başladı. 19 Mayıs lisesini bitirdikten sonra Ankara Siyasal Bilgiler Fakültesi İktisat ve Maliye bölümünden 1976 yılında lisans diplomasi aldı. Aynı yıl Maiyet memuru sınavını kazanarak İçişleri Bakanlığında göreve başladı.

Sırasıyla Hayrabolu, Seydişehir, Kepsut ve Şuhut ilçelerinde Kaymakam Vekilliği yaptı. Kaymakamlık kursunu başarı ile bitirerek Hekimhan ilçesine asil Kaymakam olarak atandı.
Askerliğini Ankara'da Jandarma Genel Komutanlığı'nda Mali Yönetim İnceleme Şube Müdürü olarak yaptı.

Daha sonra Kumluca, Olur, Espiye, Beyşehir, Bolvadin ve Bulancak ilçelerinde kaymakamlık, Sakarya, Kırşehir, Edirne, İstanbul ve Kocaeli illerinde Vali Muavini görevlerinde bulundu.

İçişleri Bakanlığınca bilgi, görgü ve yabancı dilini geliştirmek üzere İngiltere'ye gitti. Sakarya Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsünde Lisansüstü eğitimini tamamlayarak "Kamu Yönetimi Uzmanı" oldu.

"İstanbul'un Sorunları ve Yönetimin Yeniden Yapılandırılması ile İlgili Yaklaşımlar" konulu yüksek lisans tez çalışmasında bulundu.

İngilizce, Fransızca ve Arapça bilen Yusuf Odabaş, evli ve iki çocuk babasıdır.

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Kategori: Gezi Yorum gönder.
Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.