Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

18Nis/200

Ahsen Okyar’dan Türk Telekom Kandıra’ya teşekkür

ahsen_okyardan_turk_telekom_kandiraya_tesekkur_h14852_c7cbbAhsen Okyar’dan Türk Telekom Kandıra’ya teşekkür

Kocaeli Kandıralılar Derneği kurucularından; kentimizin önemli kıymetlerinden Ahsen Okyar, son bir aydır Çakırcaali Divanı Kocabayramlar Mahallesi'nde ikamet ediyor.

Ahsen Okyar; Kocaeli Kandıra'nın yetiştirdiği önemli kıymetlerdendir.

Karakteri ve toplumda duruşu ile daima insanı öncelikli tutan Okyar; sosyal ilişkileri ve kente kazandırdığı çeşitli sivil toplum kuruluşları etkinlikleri ile de çok geniş bir kesim tarafından tanınıp sevilmektedir.

Toplumsal duyarlılığının yanında biz gazeteciler için de kendisi 'fahri gazeteci' olarak görülebilecek kadar özenli basın bültenleri derleyip hazırlayan birisidir. İlişiğinde olduğu tüm etkinliklerin bir PR sorumlusu özeninde çalışmasını yaparak kamuoyunu haberlendirmek üzere basına sunumunu gerçekleştirir. Ayrıca https://ahsenokyar.com/ adresindeki blogu da bir çeşit enformasyon dijital arşiv ortamı olarak emek harcadığı çalışmasıdır.

Ahsen Okyar; son bir aydır Çakırcaali Divanı Kocabayramlar Mahallesi'nde ikamet ediyor.15 Nisan Çarşamba günü öğleden sonra Türk Telekom Kandıra’ya internet bağlantısı için müracaat etti. Ön bilgi olarak 1 gün ile bir ay içinde işlemin gerçekleşeceği bilgisi verildi. Perşembe sabah saat: 09.00 da aldığı mesajda ise saat: 13:00 ‘e kadar ekiplerin Kocabayramlar’da olacağı bilgisi verildi. Saat:12:00 sularında Türk Telekom ekibi Kocabayramlar da evin önünde ve çok kısa zaman sonrasında da internet bağlantısını tamamlayarak köyden ayrıldılar.

Ahsen Okyar, Türk Telekom Kandıra Şefi Hamza Tüfenk, İnternet kurulum ekibinden Haluk Yaşar ve Emrah Ötkur’a aracılığımızla teşekkürlerini sunuyor.

Biz de 7x24 Kocaeli Ailesi olarak bu haber vesilesi ile kendisine uzun ve sağlıklı ömürler diliyoruz.

https://www.7x24kocaeli.com/gundem/ahsen-okyardan-turk-telekom-kandiraya-tesekkur-h14852.html?fbclid=IwAR3rAhol8oQ7neKFcJmLdpG9_jlzjxh_dYHgrEzvPaIP60J3ChFQcbAKk6c

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.