Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

19Eyl/150

Kocaeli Kandıralılar Derneği Yöneticileri Kandıra Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Yılmaz’ı ziyaret etti.

  17 Eylül 2015 Perşembe / Erdoğan Görgün Başkanlığındaki Kocaeli Kandıralılar  Derneği Yöneticileri Kandıra’da yeni görevine başlayan Başsavcı Ramazan Yılmaz’a hoş geldin ziyaretinde bulundu. 

Kandıra Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Yılmaz’ın makamında gerçekleşen ziyarete; Kocaeli Kandıralılar Derneği Başkanı Erdoğan Görgün(İşadamı), Başkan Yardımcıları; Harun Reşit Kocagöz(Elektrik Elektronik Mühendisi), Günay Gülcü(Sanayici) ve Erdal Baykara(Sigortacı), Muhasip üye; Salim Yaşar(Tekniker), Denetim Kurulu üyeleri; Ahsen Okyar(Başkan /Mali Müşavir), Ahmet Güngör(emekli) ve İbrahim Yılmaz(Burak Şirketleri Müdürü), Danışma Kurulu üyeleri; Turan Sarı(Kandıra Belediye Başkanı 1973-1981), Ali Kahraman(Kuruçeşme Belediye Başkanı 2004-2009) ve Adem Arı (SAÜ Öğretim Görevlisi) katıldı.

Dernek çalışmalarıyla ilgili bilgi veren Kocaeli Kandıralılar Derneği Başkanı Erdoğan Görgün, Başsavcı Ramazan Yılmaz’a hoşgeldiniz diyerek, başarılar diledi.

   Kocaeli Kandıralılar Derneği Başkanları; Turan Sarı(2.dönem Başkanı 03 Mart 1996 – 21 Şubat 1998) ve Günay Gülcü(4.dönem Başkanı 26 Şubat 2000 – 05 Nisan 2002) birlikte Kandıra Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Yılmaz’a Derneğin kitabını takdim ederken

   Kocaeli Kandıralılar Derneği Başkanı Erdoğan Görgün ve Yönetim Kurulu üyesi Salim Yaşar birlikte Kandıra Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Yılmaz’a ziyaret anısana hediyesini takdim ederken 

   Kocaeli Kandıralılar Derneği Yöneticileri; Ahmet Güngör, Ali Kahraman, Harun Reşit Kocagöz, İbrahim Yılmaz, Erdal Baykara, Erdoğan Görgün, Günay Gülcü, Turan Sarı, Salim Yaşar ve Ahsen Okyar, Kandıra Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Yılmaz ile birlikte

Kandıra Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan YILMAZ kimdir?

1983, Antalya doğumlu. Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunu. 2005 yılında Manisa’nın Gördes ilçesinde hâkim olarak başlayan görev hayatı Şanlıurfa’nın Suruç ilçesinde Cumhuriyet Savcısı olarak atanmasıyla devam etti.

Son olarak Muğla’nın Datça ilçesinde Cumhuriyet Savcısı olarak görev yapan Yılmaz, Kandıra’ya Cumhuriyet Başsavcısı olarak atandı. Evli ve 2 çocuk babası.

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.