Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

11Eyl/150

THY Kosova Tem. Gnl. Müd. Gökhan HACIİBRAHİMOĞLU’na Plaket -4

  1 Eylül 2015 Salı / Balkan turumuz için İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanından kalkan uçağımız Priştine Havalimanına indi.  Burada kafilemizi THY Kosova Temsilciliği Genel Müdürü Gökhan HACIİBRAHİMOĞLU karşıladı.

Meşhed-i Hüdâvendigâr Türbesini ziyaretimizin sonunda THY Kosova Temsilciliği Genel Müdürü Gökhan Hacıibrahimoğlu kardeşime, Akça Koca Kültür Platformu’nun Teşekkür Plaketi verildi.

Gökhan kardeşimin plaketini; Akça Koca Kültür Platformu Başkanı Hasan Uzunhasanoğlu, İnönü Ü. Öğretim Üyeleri Prof.Dr. Hüsniye Canbay Tatar ve Prof.Dr. Taner Tatar hocalarımız ile birlikte takdim ettik.

THY Kosova Temsilciliği Genel Müdürü Gökhan Hacıibrahimoğlu, Akça Koca Kültür Platformu Başkanı Hasan Uzunhasanoğlu

Hasan Uzunhasanoğlu, Prof.Dr. Hüsniye Canbay Tatar, Gökhan Hacıibrahimoğlu, Ahsen Okyar, Prof.Dr. Taner Tatar 

Gökhan Hacıibrahimoğlu, Ahsen Okyar

Kosovaharita    Balkanların en yeni ülkelerinden olan Kosova'nın başkenti Priştina'dır. Sırbistan, Karadağ, Makedonya ve Arnavutluk'la sınırı olan ülkenin yüzölçümü 10.918 km. kare, nüfusu ise yaklaşık 1,9 milyondur. Başkentten sonra en önemli şehirleri Prizren ve Ferizovik'tir. Resmi dili Arnavutça ve Sırpça olan ülkenin para birimi Avro'dur. Uluslararası telefon kodu +381 olan Kosova Türkiye'den bir saat geridedir.

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.