Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

19Ara/100

Ersin Yazıcı Kocaeli Kandıralılar Derneğinde…

 13

Kocaeli Kandıralılar Derneğinin Aralık ayı yemekli toplantısında, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ersin YAZICI konferans verecektir.

Kocaeli Kandıralılar Derneğinin 22 Aralık 2010 Çarşamba akşamı saat: 19:00’da başlayacak toplantısına katılanlara; Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ersin YAZICI “BÜYÜKŞEHİR ÇALIŞMALARI ve KANDIRA” konusunda bilgi verecektir.

Otel Asya’da gerçekleşecek yemekli toplantıda konferans öncesinde Kandıra’da görev yapan başarılı eğitimcilerden; Tasvire Hurşit Güneş İlköğretim Okulu Sınıf Öğretmeni Gökçin YALÇINTUĞ, Akçakoca İlköğretim Okulu Sınıf Öğretmeni Aynur ÖZKAYA, Anadolu Lisesi Biyoloji Öğretmeni Behzat ZENGEL, Tasvire Hurşit Güneş İlköğretim Okulu Sınıf Öğretmeni Nevriye KÜÇÜKARSLAN, Akçakoca İlköğretim Okulu Anasınıfı Öğretmeni Serpil BAŞÇI’ya “başarı ve teşekkür” plaketleri takdim edilecektir.

Dernek yöneticileri, Genel Sekreter Ersin YAZICI’nın Kandıra ile ilgili soruları da cevaplayacağı toplantıya üyelerini ve Kandıra’yı sevenleri ailece bekliyor.

Kocaeli Kandıralılar Derneğinin Aralık ayı toplantısına katılmak isteyenler Başkan Yardımcıları Erdal Baykara (0532 225 30 05) ve Günay Gülcü’nün (0532 251 41 43) telefonunu arayarak rezervasyon yaptırabilir.

13 

Ersin YAZICI Kimdir?

1969 yılında Düzce Gümüşova’da doğan Ersin YAZICI, ilköğrenimini Düzce’de, ortaöğrenimini Burdur Lisesinde tamamladı. 1990 yılında İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesinden mezun olan YAZICI, 1991 senesinde kaymakam adayı olarak göreve başladı.

Bolu Kaymakam adaylığı görevinden sonra İngiltere’de staj yapan YAZICI Burdur Karamanlı Kaymakamlığı görevine 1995’te atandı. YAZICI, sonraki dönemlerde Türkiye’nin birbirinden müstesna ve güzel il ile ilçelerinde Kaymakamlık ve Vali Yardımcılığı görevlerinde bulundu.

YAZICI, 2003-2009 yılları arasında sırasıyla, İçişleri Bakanlığı Mali İşler Daire Başkan Yardımcılığı, Kocaeli Büyükşehir Belediye Genel Sekreter Yardımcılığı görevini ve İçişleri Bakanlığı İdari Mali İşler Daire Başkanlığı görevini yürüttü.

YAZICI, 2009 yılında Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterlik görevine atandı. Evli ve 4 çocuk babası olan Ersin YAZICI iyi derecede İngilizce bilmektedir.

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.