Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

13Tem/150

Kandıralılar Derneği Yöneticileri Kefken’de

Tolga Havuç ve ailesi, Kocaeli Kandıralılar Derneği yöneticilerini Kefken Yaylapınarı’ndaki yazlığında ağırladı. İftara katılanlara Tokat Mangalında pişen Tokat kebabı ikram edildi.

İftarda Kandıralılar Derneği yöneticilerini ağırlayan Mehmet Havuç, Kandıra Toplum Sağlığı Merkezinde Sağlık Memuru olarak çalışırken, oğlu Tolga Havuç’da 2011 yılında Kocaeli'de ilk ve tek resmi jimnastik kulübü olan Kocaeli Olimpiyat Yıldızları Gençlik ve Spor Kulübünde kurucu Başkan, Tv 41’de Program yapımcısı ve sunucu olarak görev yapıyor.

Kandıralılar Derneği Yöneticileri

Havuç Ailesi; Kocaeli Kandıralılar Derneği Başkan Yardımcıları Harun Reşit Kocagöz ve Erdal Baykara, Denetim Kurulu Başkanı Ahsen Okyar, Yönetim Kurulu üyesi Metin Gönül, Danışma Kurulu üyeleri Cihat Kaymas ve Dr. İsmail Çapcı ile eşlerini Kefken Yaylapınarı’ndaki evlerinde misafir ettiler ve Tokat Sobasında Tokat Kebabı başta olmak üzere mükemmel bir sofrada ağırladılar. Evin balkonunda geç vakitlere kadar da çaylar yudumlanırken, neşe içinde sohbet yapıldı.

Tuğba Havuç’a mezuniyet hediyesi

Sakarya Üniversitesi Endüstri Mühendisliğinden bu yaz döneminde mezun olan Tuğba Havuç’a, Ayşe Çapçı ve Nurdan Kocagöz tarafından tebrik edilerek hediye takdim edildi. Mezuniyet pastasını da teşekkür ederek Tuğba Havuç kesti.

İftar sonrasında birlikte eda edilen teravih namazının İmamlığını Dr. İsmail Çapcı, müezzinliğini de Elektrik Elektronik Mühendisi Harun Reşit Kocagöz yaptı.

Mehmet Havuç, Tokat Kebaplarını hazırlıyor

Sakarya Üniversitesi Endüstri Mühendisliğinden bu yaz döneminde mezun olan Tuğba Havuç’a, Ayşe Çapçı ve Nurdan Kocagöz tarafından hediye takdim edilirken

Ayaktakiler; Tolga Havuç, Harun Reşit Kocagöz, Ahsen Okyar, Metin Gönül, Cihat Kaymas Oturanlar: Dr. İsmail Çapçı, Mehmet Havuç, Alperen Çapçı, Erdal Baykara, Ayberk Kocagöz

Aynur Baykara, Nursel Okyar, Nurdan Kocagöz, Ayşe Çapçı, Nurten Gönül, Tuğba Havuç, Edanur Çapçı, Fethiye Havuç, Nevin Ekin

Tuğba Havuç mezuniyet pastasını keserken

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.