Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

11Tem/150

Kandıra Kocabayramlar’da farklı bir sahur

Kandıra Kocabayramlar Köyü sakinlerinin ikinci sahur programı Köy meydanında gerçekleşti.

Kandıra Çakırcaali Divanı Kocabayramlar Camii önündeki Köy meydanında gerçekleşen sahur programına; Kocabayramlar Köyünde yaşayan komşular katılırken, Köy dışında yaşayan akrabaları da büyük ilgi gösterdi.

İlker Altınten; bu programlar sürdürülmeli

Kocabayramlar’daki sahur programını Mustafa Nevzat İlaç Sanayii A.Ş. Çayırova Şekerpınar'daki Hammadde Üretim Tesislerinde ustabaşı olarak çalışan İlker Altınten yönetti. Altınten; “Köydeki komşularımız ile birlikte yapılan sahur programının ikincisini gerçekleştiriyoruz. İlgi gösteren ve katılanlara, köyümüzü şenlendiren akraba, komşu ve dostlarımıza şükranlarımızı sunuyoruz.” Dedi.

Yüksek öğrenim görenler konuştu

Sahur programında; Yıldız Teknik Üniversitesi Öğretim Görevlisi Uğur Ercüment İnceoğlu, Av. Semih Ergün, Harita Mühendisi Vedat Acar, Fizik Mühendisi ve Tekirdağ Üniversitesinde Yüksek Lisansına devam eden Kübra Aydın, Endüstri Mühendisi Elif Burcu İnceoğlu, KOÜ Turizm ve Rehberlik Bölümü mezunu İrem Ergün, Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi 4.sınıf öğrencisi Şengül Aydın, Kocaeli Üniversitesi Felsefe Bölümü 3.sınıf öğrencisi Çağrı Başaran, Balıkesir Üniversitesi Ebe-Hemşirelik Bölümü 2.sınıf öğrencisi Bilge Ergün, Akdeniz Üniversitesi Kadastro Mühendisliği 1.sınıf öğrencisi İlhami Aydın, Sakarya Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Görsel Tasarım Bölümü 3 sınıf öğrencisi Çağrı Baykara söz alarak çalışmaları ile ilgili bilgi verdiler.

Sahur duası Aktaş’tan

Neşe ile geçen sahur’un duasını Kocabayramlar Camii İmam Hatibi Harun Aktaş yaptı. Kocabayramlarda ikincisi gerçekleşen sahur programı bayramda da buluşma temennisi ile tamamlandı.

Sahur programını yöneten İlker Altınten, Vedat Acar (Harita Mühendisi), Ahsen Okyar(Mali Müşavir), Rafet Bayram, Zeki Ergün, Kocabayramlar Camii İmam Hatibi Harun Aktaş

KOÜ Turizm Rehberlik Bölümü mezunu İrem Ergün, Endüstri Mühendisi Elif Burcu İnceoğlu, Yıldız Teknik Üniversitesi Öğretim Görevlisi Uğur Ercüment İnceoğlu,  Av. Semih Ergün ve sahur programına katılanlar

Murat Aydın Kandıra Lokumlu dağıtırken

Sahur programına ilgi gösteren Kocabayramlar Köyü sakinleri

Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi 4.sınıf öğrencisi Şengül Aydın konuşma yaparken

Çiğdem Bayram ve toplantıya katılanlar

Sakarya Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Görsel İletişim Tasarım Bölümü 3 sınıf öğrencisi Çağrı Baykara

Cihan Ergün, Furkan Ergün, KOÜ Felsefe Bölümü 3.sınıf öğrencisi Çağrı Başaran, Berkalp Talha Baykara

Balıkesir Üniversitesi Ebe Hemşirelik Bölümü 2.sınıf öğrencisi Bilge Ergün konuşma yaparken

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.