Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

9Tem/150

BBP iftarına Genel Başkan Mustafa Destici’de katıldı.

8 Temmuz 2015 Çarşamba / BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, partisinin Kocaeli İl Başkanlığınca İzmit öğretmen Evi’nde gerçekleştirilen iftar programına katıldı.

İftar sonunda açılış konuşmasını gerçekleştiren BBP Kocaeli İl Başkanı Nihat Yıldız, “birlik ve beraberlik içerisinde mübarek Ramazan Ayı’nın son günlerine giriyoruz. Şimdiden hepinizin mübarek Kadir Gecesi’ni ve Ramazan Bayramı’nı kutluyorum. Rabb’im tutulan tüm oruçlarımızı kabul etsin’’ dedi.

Ardından konuşan BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, “Aramızda bulunan Suriyeli ve Çeçenistanlı Türkmen kardeşlerimiz bu mübarek ayı kendi vatanlarında, kendi evlerinde kendi topraklarında geçirebilselerdi. Bizler Müslüman ülkelerde akan kanların durmasını istiyoruz. Suriye’de bir savaş var ve ülkemiz bu politikalarla oradan bir netice alamayacak. Suriye için bin düşünüp bir karar vermeliyiz. PKK’ya ve emperyalistlerin hain projelerine Suriye’de izin vermemeliyiz.

Emperyalist güçlerin Suriye’ye demokrasi getirmek adına bir hedefi yoktur. O hain güçlerin tek hedefi Suriye’de 3-4 farklı devlet kurmak ve Türk-İslam coğrafyasına aykırı olarak bir PKK devleti kurmak istemeleridir. Orada IŞİD ve PYD terör örgütleri çarpıştırılarak Türkmen köyleri boşaltılıyor ve PKK’ya toprak sağlanıyor. Ülkemiz bir PKK devleti için koridor olamaz. Türkiye bu oyunları izlememeli aksine kendisi bir oyun kurup, oynamalıdır. Suriye’ye şuan için müdahaleyi doğru bulmuyoruz.

Çözüm süreci bir ayrışma sürecidir. Geçmişte çözüm süreci ve PKK için hükümete ne cümleler kullandıysak şuan kendileri bu cümleleri kullanıyor. Bizim Kürt kardeşimizle bir sorunumuz olmamıştır. Bizim tek sorunumuz PKK iledir. Adına çözüm süreci dedikleri bu kirli oyun için AK Parti’nin vakti geçmiştir fakat yüce Türk millet için vakit geçmedi. PKK’yı bu topraklardan yok edeceğiz.” dedi.

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici bilgi aktarırken

Herekeli İşadamı Ahmet Barlak, Ekonomist Cihat Kaymas, Kocaeli Kandıralılar Derneği Denetim Kurulu Başkanı Ahsen Okyar, Türkocağı Kocaeli Şube Başkanı Yücel Alpay Demir, Kocaeli Aydınlar Ocağı Başkanı Av. Ruhittin Sönmez

İftara katılanlar

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici Sivil Toplum Kuruluşu temsilcileri ile birlikte

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, Kocaeli Aydınlar Ocağı Başkanı Av. Ruhittin Sönmez, Ekonomist Cihat Kaymas, Herekeli İşadamı Ahmet Barlak ve Ahsen Okyar

BBP Genel Başkan Yardımcısı Bayram Karacan, Ahsen Okyar

11248058_10153432355937432_9143118978333435869_nKocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Çetin Gürol ve iftara katılan sivil toplum temsilcileri

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.