Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

2Tem/150

Muhasebeciler iftarda buluştu

   30 Haziran 2015 Salı / Kocaeli Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası (KSMMMO) yönetimi, üyelerini önceki akşam düzenlenen iftar programında bir araya getirdi.

Oda Başkanı Fikret Gökmen’in ev sahipliğinde, Lastik-İş Sosyal Tesisleri’nde gerçekleşen iftara Türkiye Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler ve Yeminli Mali Müşavirler Odaları Birliği (TÜRMOB) Genel Sekreteri Yücel Akdemir, Sakarya Muhasebeciler Odası Başkanı Selahattin Çakırsoy, Yalova Şube yöneticisi Ercan Demirel, oda üyeleri ve aileleri katıldı.

İftar programının ardından kısa bir konuşma yapan oda başkanı Fikret Gökmen, yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Başlattıkları ‘Bir ses de sen’ adlı projeden söz eden bahsetti. Tüm oda üyelerinin internet sitesinden bu bölüme kayıt yaptırarak hem bilgilenmesi hem de var olan sorunları buradan dile getirmeleri için tüm üyeleri internet sitesine başvurmalarını istedi.

Gökmen, ayrıca üyelerle bir araya gelmekten dolayı son derece mutlu olduğunu sözlerine ekledi. Daha sonra konuşan TÜRMOB Genel Sekreteri Yücel Akdemir ise, “Bu mübarek aylarda bile dünyanın çeşitli bölgelerinde Müslümanların kanı akmaya devam ediyor. Bu mübarek Ramazan ayının akan kanın durmasına vesile olmasını diliyorum” dedi.

        İftar sonrası ilk işleri sigaralarını ateşlemek oldu.. Şu keyfe bakarmısınız..(isimlerini yazmadım ki, özentiye sebep olmasın..)

        Zikri Uçan, Ahsen Okyar, Ali Odabaş

     SMMM Zeki Özbay iftar duasını yaparken

Kocaeli SMMM Odası Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Toker

Ahsen Okyar, Serdar Kandemir, Özcan Bülbül

Ayaktakiler; Ahsen Okyar, Atilla Güngör, Ali Odabaş, Oturanlar: Sakarya Muhasebeciler Odası Başkanı Selahattin Çakırsoy, Türkiye Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler ve Yeminli Mali Müşavirler Odaları Birliği (TÜRMOB) Genel Sekreteri Yücel Akdemir, İsmet İşeri ve YMMM

Kocaeli SMMM Odası Meclis Başkanı Mehmet Toker, Meclis üyesi Ahsen Okyar, Kocaeli SMMM Odası Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Toker

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.