Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

18Haz/150

KSMMMO Haziran Ayı Olağan Meclis Toplantısı Körfez ilçesinde gerçekleştirildi.

  10 Haziran 2015 Çarşamba / Kocaeli Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (KSMMMO) Haziran Ayı Olağan Meclis Toplantısı Körfez ilçesinde gerçekleştirildi.

Körfez Ticaret Odası (KTO) Meclis Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya çok sayıda meslek mensubunun yanı sıra KSMMMO Başkanı Fikret Gökmen ve KTO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Efe katılım gösterdi.

KSMMMO Haziran Ayı Olağan Meclis Toplantısı Körfez Ticaret Odası Meclis Toplantı Salonu’nda, KTO Başkanı Mustafa Efe’nin ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Toplantıda üyelere selamlama konuşması yapan Efe, “Bugün kentimizin önemli meslek odalarından bir tanesini odamızda ağırladık. Bundan sonrada ev sahipliği yapmaya hazırız” dedi.

Efe’nin ardından konuşan KSMMMO Başkanı Gökmen ise, “Sayın başkana misafirperverliğinden dolayı odamız adına çok teşekkür ediyorum. Çalışmalarımızı tüm ilçelerimizde sürdürüyoruz. Körfez ilçemizde meclis toplantımızı gerçekleştirerek buradaki üyelerimize daha yakından ulaşmak istedik. Odamızın her bir üyesi, her bir bireyi bizler için çok önemli. Bundan sonrada en iyisini üretmek için çalışmalarımıza aralıksız devam edeceğiz” diyerek sözlerini tamamladı

KÖrfez Ticaret Odası Başkanı Mustafa Efe

Özcan Çakır, Engin Eroğlu, Ahsen Okyar

Orhan Bozkurt

KSMMMO Başkanı Fikret Gökmen

İsmet İşeri

Serdar Kandemir

KSMMMO Başkanı Fikret Gökmen

Tülin Keçeci

x_1434028839101 - KopyaKSMMMO Meclis toplantısına katılanlar

KSMMMO Meclis Başkanı Mehmet Toker, Orhan Bozkurt, KSMMMO Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Gökmen, Körfez Kaymakamı Dr. Hasan Hüseyin Can, Körfez Ticaret Odası Başkanı Mustafa Efe

Atilla Güngör, Ahsen Okyar, Ali Odabaş

Engin Uztürk, Serdar Kandemir ve yemeğe katılanlar

Mustafa Efe, Mehmet Balimre, Mustafa Taşpınar, Suavi Oktay, Mehmet Dolgun, Hasan Malo

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.