Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

15Haz/150

Yunus Özen, Malatya, Elazığ ve Adıyaman da..

photo_2015-06-13_22-45-08  Yalova Üniversitesi Öğretim Görevlisi Yunus Özen, Malatya İnönü Üniversitesi'nde yapılan 23. Sinyal İşleme ve İletişim Uygulamaları Kurultayı'nda “Kablosuz Çoklu Ortam Algılayıcı Ağ OEK Katmanları için İki Aşamalı Servis Farklılaştırma Mekanizması” başlıklı bildiri sundu.

Kardeşi Ümmühani Özen ile birlikte Malatya, Elazığ ve Adıyaman'da ziyaretler yapan Yalova Üniversitesi Öğretim Görevlisi Yunus Özen, Malatya'da Prof. Dr. Mehmet Karagöz ve Prof. Dr. Taner Tatar ile Murat Gümüş'ün işlettiği Tarihi Malatya Evi'nde buluştu.

Yunus Özen, Ümmühani Özen ile birlikte, uzun yıllar Kocaeli İl Müftülüğü yapan rahmetli Hikmet Kutlu’nın oğlu  Prof. Dr. Ramazan Kutlu'yu da Turgut Özal Tıp Merkezi'ndeki odasında ziyaret ederek İzmit'ten götürdüğü pişmaniyeyi takdim etti. Malatya'da Darende, Balaban, Gürpınar Şelalesi ve Somuncu Baba Külliyesi'ni ziyaret eden Yunus Özen Elazığ’a geçti. Elazığ Fırat Üniversitesi Tarih Bölümü Araştırma Görevlisi Murat Katar rehberliğinde Harput tarihi şehirini gezdi.

Adıyaman'a geçen Yunus Özen,  Prof. Dr. Hacı Duran ve İşadamı Hicri Gürsoy'u ziyaret etti.  Bülent Gürsoy’la birlikte Adıyaman şehrini gezen Yunus Özen, Hicri Gürsoy'un yakın zamanda hizmete sunduğu S'mental Süt ve Süt Ürünleri satış merkezinde incelemelerde bulundu.

1a1Yalova Üniversitesi Öğretim Görevlisi Yunus Özen ve kardeşi Ümmühani Özen Malatya’da

2Malatya İnönü Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mehmet Karagöz ve Yunus Özen

3Malatya İnönü Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Taner Tatar ve Yunus Özen

5Yunus Özen, Murat Gümüş ile işlettiği Tarihi Malatya Evi'nde

4Prof. Dr. Taner Tatar, Prof. Dr. Mehmet Karagöz, Yunus Özen, Murat Gümüş

6Yunus Özen ile Ümmühani Özen birlikte Prof. Dr. Ramazan Kutlu'yu Turgut Özal Tıp Merkezi'ndeki odasında ziyaret ederken

photo_2015-06-13_22-45-13Yunus Özen, Elazığ Fırat Üniversitesi Tarih Bölümü  Arş. Gör. Murat Katar'la Harput tarihi şehirini gezerken

photo_2015-06-13_22-45-15Yunus Özen, Murat Katar

2015-05-19 17.02.42Yunus Özen, Adıyaman'da.. Prof. Dr. Hacı Duran, İşadamı Hicri Gürsoy ve Bülent Gürsoy

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.