Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

11Haz/150

“Bağımsız Denetim ve Mali Farkındalık” paneli

  Kocaeli Bağımsız Denetçiler Derneği, Kocaeli Ticaret Odası’nda düzenlediği ‘Bağımsız Denetim ve Mali Farkındalık’ konulu panelde üyelerini bir araya getirdi.

Kocaeli’deki iş dünyasının bağımsız denetçilerinin farkındalığını artırmak için düzenlenen panele konuşmacı olarak Kamu Gözetim Kurumu Başkanı Seyit Ahmet Baş, Kamu Gözetimi Kurumu Başkan Yardımcısı Mehmet Kaya, Pamukkale Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Maliye Bölümü Mali Hukuk Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Ersan Öz, Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi İşletme Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Rafet Aktaş ve Bağımsız Denetçi Saliha Gökkaya yer aldı.

Panele, Kamu Gözetim Kurumu Başkanı Seyit Ahmet Baş, KOTO Başkanı Murat Özdağ, KTO Başkanı Mustafa Efe, KSMMMO Başkanı Fikret Gökmen ve KOBADED Genel Başkanı Abdullah Çavuş, KOBADED Şube Başkanı Şakir Süloğlu ve oda üyeleri katılım gösterdi.

KOBADED Genel Başkanı Abdullah Çavuş da, “Türkiye’nin birçok yerinde kurulmaya devam eden Bağımsız Denetçiler Derneği’mizin Kocaeli’deki çalışmaları sürüyor. Dernek başkanımız ve yönetim kuruluna gerçekleştirdikleri çalışmalardan dolayı teşekkür ederiz. Konuşmaların ardından panelde katılımcılara bağımsız denetim ve mali farkındalıkla ilgili bilgi verildi.

KOBADED Genel Başkanı Abdullah Çavuş

Metin Gönül, Ahsen Okyar, Cihat Kaymas

KSMMMO Başkanı Fikret Gökmen

Mehmet Kaya, Seyit Ahmet Baş, Prof. Dr. Ersan Öz, Doç. Dr. Rafet Aktaş ve Bağımsız Denetçi Saliha Gökkaya

KOTO Başkanı Murat Özdağ

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.