Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

21May/150

Şerefsizlerin iftirasına karşı dik duruş… / Av. Zeki HACIİBRAHİMOĞLU

zeki hacıibrahimoğluŞerefsizlerin iftirasına karşı dik duruş… / Av. Zeki HACIİBRAHİMOĞLU

Meral Akşener, kırk senelik dostum, dava arkadaşım, fikirdaşım Nihat Gürer bey’in kardeşidir. Nihat Gürer bey uzun yıllar MHP Kocaeli İl Başkanlığı yapmış Kocaeli’nde sigortacılık yapan ve Kocaeli Ticaret Odası Başkanlığı yapmış değerli ve saygın bir ailenin ferdidir. Değerli kardeşim Meral Akşener’ i de onun sayesinde tanıdım. Meral Akşener hayatı boyunca kişiliğinden taviz vermemiş makam ve mevki için eğilmemiş, zaman zaman bazı ahlaksızlar tarafından kırılmış fakat dimdik ayakta durmasını başaran bir kardeşimizdir.

Meral Akşener, eniştemiz olarak kabul ettiğimiz Rize’nin saygın ve kalabalık bir ailesine mensup olan hemşerimiz Tuncer Akşener ile evlidir. Bu sebeple beni kendi öz abisi kadar sever ve benimser ve çocuklarıma da her seferinde ben sizin halanızım bana hala diye hitap edeceksiniz diye söyler.

Meral Akşener’in Üniversite’de öğretim görevlisiyken, siyasete atılmasında ağabeyi Nihat beyin önemli katkıları olmuştur. Kendisine güven ve cesaret vermiştir. Meral Akşener Doğru Yol partisinden millet vekili seçilmiş ancak milletvekilliği ve bakanlığı döneminde ülkücü hareketten hiç kopmamış ülkücü fikirlerden taviz vermeden çalışmalarını merkez sağ siyasetinde sürdürmüştür.

28 Şubat olaylarında kendisine şuanda iftira atanlar sağa sola kaçışırken, görevi başında kimseden korkmadan manevi ve milli değerlere karşı saldırıya geçenlere önemli dersler vermiştir. Bu davranışıyla da Türk milletinin takdirini kazanmıştır. Meral Akşener’e iftira atanların hedefleri bellidir. Meral Akşener’in çalışmaları ve konuşmaları ile büyük bir ivme kazanan Milliyetçi Hareket Partisinin önünü kesmek ve bu yükselişi durdurmaktır.

Bu suretçe Meral kardeşimin yanında yer alan ona destek veren Türk medyasına, siyasi parti liderlerine ve Türk milletine saygılarımızı sunuyoruz. Meral Akşener hukuki yollara başvurmuştur biz bu yollardan netice alacağına inanıyoruz.

Kendisinin de televizyonlardan belirttiği gibi hukuki yollardan bir netice alamadığı takdirde iftira atan bu şerefsizlere karşı şer’i hukuka müracaat edeceğini ve bunun gereği olarak bu şerefsiz iftiracılara 80 değnek atma hakkı doğduğunu belirtmiştir.

Bizde Meral kardeşimize diyoruz ki, Türk hukuku inşallah sizi haklı bulur ve lehinize karar verir. Bu olmadığı takdirde seksen değneğin seksenini de atmaya hazır olduğumuzu takdirlerinize arz ederiz.

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.