Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

17Nis/150

Kandıralılar Adnan Zamburkan’ı tebrik etti

14 Nisan 2015 Salı /Erdoğan Görgün Başkanlığındaki Kocaeli Kandıralılar Derneği yöneticileri defalarca görevden alınan ve her seferinde mahkeme kararıyla geri dönen Kocael İl Kültür ve Turizm Müdürü  Adnan Zanburkan’ı ziyaret etti.

Kocaeli İl Kültür ve Turizm Müdürü iken defalarca görevden alınan ancak her seferinde mahkeme kararıyla görevinin başına dönen Adnan Zanburkan’ı Kocaeli Kandıralılar Derneği yöneticileri makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi.

Kocaeli İl Kültür ve Turizm Müdürü Zamburkan, “Haklı olduğumuz mahkeme tarafından bir kez daha tescil edildi. Adalet yerini bulmuştur. Esas olan ülkemize hizmettir. Kandıralıların hep destek ve yakınlığını gördüm. İlgi ve ziyaretiniz için teşekkür ederim.” dedi.

Ziyarete; Kocaeli Kandıralılar Derneği Başkanı Erdoğan Görgün, 2000-2002 dönemi başkanı Günay Gülcü, 2004-2006 dönemi başkanı Erdal Baykara, 2012-2014 dönemi başkanı Harun Reşit Kocagöz, Denetim Kurulu başkanı Ahsen Okyar, Yönetim Kurulu üyesi Metin Gönül, Denetim Kurulu üyesi Ahmet Güngör ve Danışma Kurulu üyesi Ali Kocatürk katıldı.

Ziyaret; Kocaeli Kandıralılar Derneği Başkanı Erdoğan Görgün ve Erdal Baykara’nın birlikte Kocaeli İl Kültür ve Turizm Müdürü  Adnan Zanburkan’a Kandıra yoğurdu takdim etmesi ile sona erdi.

Kocaeli Kandıralılar Derneği Başkanı Erdoğan Görgün ve 2004-2006 dönemi başkanı Erdal Baykara birlikte Kocael İl Kültür ve Turizm Müdürü  Adnan Zanburkan’a Kandıra yoğurdu takdim ederken

Metin Gönül, Harun Reşit Kocagöz, Ahsen Okyar, Ali Kocatürk, Kocael İl Kültür ve Turizm Müdürü Adnan Zanburkan, Erdoğan Görgün, Erdal Baykara, Günay Gülcü, Ahmet Güngör

Ayaktakiler: Günay Gülcü, Metin Gönül, Erdal Baykara, Harun Reşit Kocagöz, Ahsen Okyar Oturanlar: Erdoğan Görgün, Kocaeli İl Kültür ve Turizm Müdürü Adnan Zanburkan, Ali Kocatürk

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.