Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

12Nis/150

Aydınlar Ocağından Rektör Prof. Dr. Hülagü’ye Ziyaret!

18  9 Nisan 2015 Perşembe / Kocaeli Aydınlar Ocağı yöneticileri, 30.10.2014’de Kocaeli Üniversitesinde yapılan seçimler sonucunda akademisyenlerden en fazla oy alan ve Cumhurbaşkanı tarafından Rektör olarak atanan Prof. Dr. Sadettin Hülagü’yü makamında ziyaret etti.

Kocaeli Aydınlar Ocağı Başkanı Av. Ruhittin Sönmez ziyaret konusunda şunları söyledi: “Prof. Dr. Sadettin Hülagü alanında Türkiye'de tanınmış bir uzman hekim, uluslararası standartta bir bilim adamı. Rektörlük görevine de epeyce ısınmış.

Kocaeli Aydınlar Ocağımızın gönül dostlarından olan Prof. Dr. Hülagü, Ocağımızda da 18 Mayıs 2000 tarihinde Doç. Dr. Unvanı ile "İnsan, Alkol, Karaciğer ve Hayatımız" konulu bir konferans vermişti.

Rektör Hülagü "Kocaeli Üniversitesi'ni her şeyin konuşulduğu, her konunun tartışıldığı, özgür düşünceye ve liyakate değer verilen bir Üniversite" yapmak arzusunda. "İşini iyi yapan herkes başımızın tacıdır" anlayışında.

Ancak tabii ki Hülagü'nün kırmızıçizgileri de var: "Kişilere ve makamlara hakaret etmeden, ülkenin bölünmesini talep etmek gibi Anayasa ve yasalara aykırı aşırılıklara varmayan her türlü talep dile getirilebilir, eleştiri yapılabilir" diyor.

"Rektör seçiminden önce geniş istişarelerle oluşturduğumuz ve kamuoyuna açıkladığımız hedeflerimizi belirli bir plan ve disiplin içinde gerçekleştirmeye çalışıyoruz" diyen değerli Rektörümüze kolaylıklar ve başarılar diliyoruz.” Dedi.

Ziyarete; İlimiz kamuoyunda yakından tanınan Kocaeli Aydınlar Ocağı Başkanı Kimya Y. Müh / Av. Ruhittin Sönmez, Eski Başkanlar Sigortacı Nihat Gürer ile Mali Müşavir Ahsen Okyar, Başkan Vekili Yeminli Tercüman Cemal Barış, Kimya Y. Müh. Mustafa Görgün, Makine Müh. İsmail Kaya, Teknisyen İdris Türkten, Bahçecik E. Belediye Başkanı İbrahim Gencer, E. Bürokrat Musa Ordu, Av. Selim Selami Çakıcı, İnşaat Y. Müh. Dr. M. Bora Bulut, Diş Hekimi Ömer Erdal, Kocaeli Üniversitesi çalışanlarından Burhan Türker ve Mehmet Pamuk katıldı.

15Kocaeli Aydınlar Ocağı Başkanı Av. Ruhittin Sönmez, Kocaeli ÜniversitesiRektörü Prof. Dr. Sadettin Hülagü’ye Derneğin kitaplarını takdim ederken

17Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sadettin Hülagü Kocaeli Aydınlar Ocağı yöneticileri ile birlikte

16Av. Selim Selami Çakıcı, Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sadettin Hülagü’ye Derneğin hediyesini takdim ederken

18

DSC_7619

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.