Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

9Nis/150

İki sene önce kaybettiğimiz Müftü Hikmet Kutlu Hocamız için 12 Nisan Pazar günü evinde Kur’an tilavet edilecektir. Dostları davetlidir.

3_thumb5İki yıl önce 8 Nisan 2013 Pazartesi günü ebediyete uğurlanan eski Kocaeli İl Müftüsü Hikmet Kutlu hocamız için 12 Nisan 2015 Pazar günü öğle namazına müteakiben İzmit Orhan Mahallesindeki evinde Kur’an tilaveti ve duası yapılacaktır.

Akraba, meslektaş, dost ve sevenleri ailece davetlidir.

------------------------------------------------------------------------------------

Ocağımızdan bir dostumuzu daha BAKİ HAYATA uğurlarken… / Dr. Halil İbrahim KAHRAMAN / 10 Nisan 2013

Hikmet Kutlu - Emekli Müftümüz:

Toplantılarımızın ve ev sohbetlerimizin aranan siması olan Hikmet hocamız değerli fikirleri ve doyurucu, gönlümüzü coşturan, ferahlatan duaları ile her zaman arayacağımız bir ağabeyimizdi.

Müftülüğü döneminde çıkmasını sağladığı RAHMET dergileri, alanında önemli bir ihtiyaca cevap veriyordu. Bu dergi din adamlarımız için bir kültür hazinesi görevi yaparken okumaya meraklı vatandaşlarımız içinde iyi bir kaynak olmuştu.

Hikmet Kutlu bey mesleğinde vakar sahibi birisi ve tanıyanlar için baba vasıflı büyüğümüzdü.

Malatya Tıp fakültesinde çalışan oğlu Prof. Dr. Ramazan Kutlu’yu ziyarete gittiği zaman yapılan tetkikleri sonucu teşhis edilen hastalığı, tedavi edilememiş ve kendisi orada hakkın rahmetine kavuşmuştur.

Biz Kocaelili dostları olarak son dönemlerinde kendisini ziyaret edememenin bir burukluğunu yaşamıştık.

Vefatı sonrası kendisinin İzmit’e getirilerek Fevziye Camii ve Bağçeşme Mezarlığı tercihi onunda bizleri ne kadar sevdiğini ve şehrimizi önemsediğinin işaretidir.

Son vazifesini yaptığı şehrimizdeki dostları, çalışma arkadaşları ve yakınları cenaze namazı ve sonrası ona olan sevgilerini kalabalık bir iştirakle göstermişlerdir. Bu iştirak onun da şehrimizde ne kadar çok sevildiğinin bir göstergesiydi.

Allah’tan Hikmet Müftümüze mekan cennetliği dilerken geride bıraktıklarına sabırlar dilerim.

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.