Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

5Nis/150

Hafız Ahmet Görgün Küçük, 65 yaşında ve yaş haddinden emekli oldu.

  Son 13 yılı Fevziye Camii’nde olmak üzere ilimizde 43 yıl fiilen müezzinlik yapan Hafız Ahmet Görgün Küçük, 65 yaşında ve yaş haddinden emekli oldu.

13 yılı İzmit Fevziye Camiinde olmak üzere, 43 yıl boyunca Diyanet’in müezzin kadrosunda görev yapan Hafız Ahmet Görgün Küçük, Cuma namazında son kez namaz kıldırdı, hutbe okudu ve emekliye ayrıldı.

Bahçecik’te oturan, evli üç çocuk babası olan Ahmet Görgün Küçük, 16 yıl Seka Camii’nde, 12 yıl Maşukiye Camii’nde, 3 yıl Süleymaniye Mescidinde ve son 13 yıldan beri de Fevziye Camii’nde müezzinlik yaptı. 65 yaşında olan ve yaş haddinden emekliye ayrılan Hafız Ahmet Görgün Küçük için, Fevziye Camii’nde mütevazi bir emekliye uğurlama töreni düzenlendi. Cami Derneği Başkanı İsmail Uslu, Cami Derneği yöneticisi Recip Yıldız, Fevziye Camii imamları Faruk Çoban ve Halit Es ile Fevziye Camii’nde hizmetli olarak görev yapan Abdullah Bağcıer Küçük’ü emekliye uğurladılar. Cuma namazının ardından Kapanönü Çarşısında Kasap Osman Kuyu’nun dükkanı önünde bir de veda yemeği verildi.

Hocamıza emekliliğinde sağlık içinde ve uzun bir ömür diliyorum.

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.