Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

2Nis/150

MHP Milletvekili Aday Adayı Süleyman Pekin Kocaeli Kandıralılar Derneğinde..

31 Mart 2015 Salı / MHP Milletvekili Aday Adayı Süleyman Pekin Kocaeli Kandıralılar Derneğini ziyaret etti.

Kocaeli Kandıralılar Derneği Başkanı Erdoğan Görgün; “İlimizde birçok sivil toplum kuruluşunda kurucu ve yönetici olan, 11 yıl Türk Eğitim-Sen Kocaeli Şube Başkanlığı yapan, çeşitli dergi ve gazetede şiir, öykü ve denemeleri yayınlanan, birçok önemli kitaba imza atan Süleyman Pekin’i çıktığı yolda başarılar diliyorum.” dedi.

Süleyman Pekin Kandıralılara teşekkür ederek; “Önceden orta sınıf denen bir tabaka vardı ve kimseye muhtaç olmadan yaşabiliyordu. Şimdi ise zenginler daha zengin, fakirler daha fakir oldu. Birileri kıt kanat geçinirken birileri de gösteriş olsun diye bir kaç defa umreye gidiyor. Gelir dağılımında adalet yok. Ekonomik durumu bozuk olan bir insana hiçbir şey anlatamazsınız. Öncelikle insanların ekonomik anlamda refah seviyesine ulaşması gerekmektedir. Yukarıdaki yönetici ne kadar şiddet dilini kullanırsa tabana da o kadar yansıyor. Bu gün yaşanan şiddet eylemlerinde yöneticilerin şiddet dilini kullanmasının etkisi vardır.” dedi.

Ziyaret, Başkan Erdoğan Görgün ile Deliveli Köyü Güzelleştirme Derneği Başkanı Kadir Özdemir’in birlikte MHP Milletvekili Aday Adayı Süleyman Pekin’e Derneğin hediyesini takdim etmesi ile sona erdi.

Halit Bayhan, Hikmet Özdemir, MHP Milletvekili Aday Adayı Süleyman Pekin, Erdoğan Görgün, Günay Gülcü

Ahsen Okyar, Erdal Baykara, Recep Yıldız, Nail Pekin, Cihat Kaymas

Mesut Gürel, Kadir Özdemir, Av. Abdurrahman Kaymak

Veysel Çınar, Dr. İsmail Çapçı, M. Ali Bilgin

MHP Milletvekili Aday Adayı Süleyman Pekin, Kocaeli Kandıralılar Derneği Başkanı Erdoğan Görgün’e ziyaret anısına hediyesini sunarken

Kocaeli Kandıralılar Derneği Başkanı Erdoğan Görgün ve Deliveli Köyü Güzelleştirme Derneği Başkanı Kadir Özdemir birlikte MHP Milletvekili Aday Adayı Süleyman Pekin’e Derneğin hediyesini takdim ederken

MHP Milletvekili Aday Adayı Süleyman Pekin, Kocaeli Kandıralılar Derneği yöneticileri ile birlikte

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.