Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

22Mar/150

Turan Sarı’ya Dostlarından güzel bir hediye

  21 Mart 2015 Cumartesi / Belediye İşhanı Kat:4 İzmit adresinde bürosu bulunan Diş Hekimi Turan Sarı’nın Tıp Bayramını Kocaeli Kandıralılar Derneği yöneticileri güzel bir Pano hediye ederek kutladı.

Kandıralılar Derneği Yönetim Kurulu üyesi Salim Yaşar; “Ülkemizde Tıp Bayramı, İnsanı yaşatmayı ve insanın acısını azaltmayı, insanlığa daha sağlıklı bir yaşam sunmayı ilke edinen, bu kutsal saygın ve onurlu mesleği büyük fedakârlıkla yerine getiren, en güç koşullarda bile sağlık hizmetlerinin her alanında özveriyle çalışan, tüm sağlık çalışanlarımızın bayramı olarak kutlanıyor. Turan Sarı başkanımız da Kandıra’nın ilk diş hekimi olarak 1973-1981 Yılları arasında 2 dönem Kandıra Belediye başkanı olmasına rağmen mesleğine ara vermeyen bir büyüğümüz. Uzun ömürler dileyerek hediyemizi takdim ediyoruz.” dedi.

Diş Hekimi Turan Sarı da; “Kandıra için yılardır beraber çalıştığımız Derneğimizin yöneticilerine Tıp Bayramını hatırlamaları ve özelde bir hediye ile bunu taçlandırdıkları için teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.

Erdal Baykara, Metin Gönül, Sevgi Birfidan, Ahsen Okyar ve Damla Birfidan’nın da katıldığı ziyaret Salim Yaşar ve Günay Gülcü’nün  Diş Hekimi Turan Sarı’ya hediyelerini takdimi ile sona erdi.

Kocaeli Kandıralılar Derneği Yönetim Kurulu üyesi Salim Yaşar, Diş Hekimi Turan Sarı’ya hediyesini takdim ederken

Günay Gülcü, Turan Sarı

Diş Hekimi Turan Sarı, Damla Birfidan, Sevgi Birfidan, Salim Yaşar, Metin Gönül, Ahsen Okyar, Günay Gülcü ve Erdal Baykara ile birlikte

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.