Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

13Mar/150

ASAT Antalya Su ve Atıksu İdaresi Genel Müdür Yardımcısı İbrahim Tuncer İzmit’te..

DSCN0977

12 Mart 2015 Perşembe / İbrahim Tuncer beyefendi çok eski bir tanış, güzel bir dost..

İbrahim Tuncer beyefendi ASAT Antalya Su ve Atıksu İdaresi Genel Müdür Yardımcısı.. Yıllaröncesi Alanya Belediye Başkan Yardımcısı iken tanışma şansımız oldu. Yıllar geçti bu dostluğu eskitmedi.

İbrahim Tuncer, İSU Genel Müdürlüğü’nün uyguladığı teknoloji yatırımlar olan Geri Kazanım Suyu, İçmesuyu ve Atıksu SCADA, Yüksek Tüketim, Mobil İş Emri, İçmesuyu ve Kanalizasyon Altyapı Bilgi Sistemi ile İzmit ilçesinin Su Kayıplarının azaltılması projesinin Su ve Kanalizasyon İdareleri’ne tanıtıldığı Akıllı Su Yönetimi Sempozyumu için İzmit’e geldi.

Akıllı Su Yönetimi Sempozyumu, Türkiye’de ileri teknoloji ile iş süreçlerini entegre etme noktasında öncü bir rol üstlenen İSU Genel Müdürlüğü’nün katılımcılara deneyimlerini ve projelerini aktararak, teknolojik yeniliklerin iş süreçlerini nasıl olumlu yönde etkilediğini göstermek amacıyla düzenlenmiştir. Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Gebze Teknik Üniversitesi, İlBank, Su Yönetimi Genel Müdürlüğü, Türkiye Belediyeler Birliği, Derince Belediyesi, Kocaeli İnşaat Mühendisleri Odası ve Türkiye genelindeki 24 su ve kanalizasyon idaresinin, katılım gösterdiği sempozyumda İSU Genel Müdürlüğü tarafından pek çoğu Türkiye’de ilk kez uygulamaya alınan teknolojik yatırımları anlatan sunumlar projenin uygulayıcısı birim yöneticileri tarafından yapılmıştır. Sonrasında teknolojik yatırımlar yerinde görülerek, incelenmiş ve yapılan sunumların görsel olarak da desteklenmesi sağlanmıştir.

Akıllı Su Yönetimi Sempozyumunun son günü buluşma ve sohbet etme imkanı bulduk. Sonrasında Antalya’ya hayırlı yolculuklar dileyerek uğurladık. Sağolsun..

DSCN0976

DSCN0974

DSCN0977M. Murat Okyar, İSU Eğitim Şube Müdürü Ali Fazıl Demir, ASAT Antalya Su ve Atıksu İdaresi Genel Müdür Yardımcısı İbrahim Tuncer, Ahsen Okyar

DSCN0980ASAT Antalya Su ve Atıksu İdaresi Genel Müdür Yardımcısı İbrahim Tuncer, Ahsen Okyar

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.