Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

22Şub/150

Türk Milletine Başsağlığı mesajı

indir Türk Milletine Başsağlığı

Üniversite yönetimlerinin vurdumduymazlığı, bazı güvenlik güçlerinin taraflı hareketleri sonucunda bazı üniversitelerimizin bölücü terör örgütünün karargahı haline getirilmesi sonucu, Türk Milliyetçiği davasına gönül veren Ege Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü 4. Sınıf öğrencisi Fırat Yılmaz ÇAKIROĞLU bölücü terör örgütünün militanlarınca haince şehit edilmiştir.

Aydınlar Ocağı Genel Merkezi olarak, görevini yapmayarak Anayasanın teminatı altında bulunan eğitim ve öğretim hakkının gaspedilmesine göz yumarak bazı üniversitelerimizi bölücü terör örgütünün karargahı haline getirilmesine imkan hazırlayan üniversite yönetimlerini, bu gelişmelere ilgisiz kalan ve taraflı davranan mülki makamları ve güvenlik güçlerini şiddetle kınıyor, Türk milliyetçilerine saldıran hain bölücü terör örgütünü ve destekçilerini lanetliyoruz. Bu gelişmeler “karşıt gruplar” lafları ile geçiştirilip gerçekler örtülemez.

Aziz şehidimize Allahtan rahmet diler ve mekanının cennet olmasını niyaz eder, ailesine, yakınlarına ve Türk milliyetçilerine sabır ve başsağlığı dileriz.

AYDINLAR OCAĞI GENEL MERKEZİ

1016483_908706455827095_904907980806068682_n

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.