Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

6Eyl/110

Kandıralılar Derneğinin Bayram Trafiği

1 Kocaeli Kandıralılar Derneği hayeti bayram tatilinde Kandıra Belediye Başkanı Cengiz Kan, Bağırganlı Köyü Muhtarı Hüseyin Yılmaz ve Taflan Koyu Derneği Başkanı Seyit Ali Aktaş ve kalp ameliyat geçiren Günay Gülcü ile bir araya geldi.

İlk buluşma Cengiz Kan ile

Kocaeli Kandıralılar Derneği yöneticileri ilk olarak Kandıra’da Belediye Başkanı Cengiz Kan ile bir araya geldi. Bayram kutlaması samimi bir sohbet ile devam etti.

Bağırganlı Muhtarını ziyaret

İkinci olarak gittikleri Bağırganlı’da Köy Muhtarlığına seçilen Hüseyin Yılmaz’ı tebrik eden Dernek yöneticileri, Muhtar Hüseyin Yılmaz’a Kocaeli Kandıralılar Derneğinin hatıra tabağını takdim etti.

Kandıra sahillerinin en güzeli; Taflan Koyu

Bağırganlı ziyaretinde Taflan Koyu Dernek Başkanı Seyit Ali Aktaş, Hamza Yenen ve Mevlüt Merttürk ile deniz sezonu ile ilgili uzunca bir sohbet edildi. Bağırganlı’da en kısa zamanda özel konukları ile bir toplantının yapılması kararlaştırdı.

El öpmeye Günay Gülcü’ye

Kocaeli Kandıralılar Derneği Başkan Yardımcısı ve Taflan Koyu Genel Sekreteri de olan Günay Gülcü yazlığında ziyaret edildi. Sanayici Günay Gülcü’nün balkonunda gerçekleşen ziyarete eski Sağlık Bakanı M. Kazım Dinç, Kocaeli Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Dr. Mehmet Karanfil, Eğitimci İbrahim Erdem ve Yılmaz Kundak da katıldı.

Kandıralılar Derneği Heyeti

Ziyaretlere; Erdoğan Alkan Başkanlığındaki Kocaeli Kandıralılar Derneği heyetinde; Başkan Yardımcıları Günay Gülcü ve Erdal Baykara, Yönetim Kurulu üyesi Orhan Can, Denetim Kurulu üyeleri; Ahsen Okyar, Recep Yıldız ve Salim Yaşar, Onur Altaş, Batuhan Üretürk, Semih Demirtaş, Mert Kayhan, Fevzi Genç, Volkan Bulgurcu, Kandıralı gençlerden Serkan Bebek, Yavuz Bektaş, Ahmet Can, Muhammed Ali Yaşa, Berk Akçay, Kadir Güzel Çetin Taşkın yer aldı.

1 Fevzi Genç, Berk Akçay, Serkan Bebek, Salim Yaşar, Muhammed Ali Yaşa, Ahsen Okyar, Mert Kayhan, Onur Altaş, Yavuz Bektaş, Erdal Baykara, Ahmet Can, Çetin Taşkın ve Volkan Bulgurcu Kandıra Belediye Başkanı Cengiz Kan ile birlikte

2 Serkan Bebek, Volkan Bulgurcu, İsmail Yalçın(Aza), Bağırganlı Köyü Muhtarı Hüseyin Yılmaz, Orhan Can ve Onur Altaş

3 Berk Akçay, Recep Yıldız, Seyit Ali Aktaş, Muhammed Ali Yaşa

4 Kocaeli Kandıralılar Derneği yöneticileri Bağırganlı’da

5 Ahmet Can, Berk Akçay, Volkan Bulgurcu, Muhammed Ali Yaşa, Serkan Bebek, Kadir Güzel ve Çetin Taşkın Kocaeli Kandıralılar Derneği Denetim Kurulu Başkanı Ahsen Okyar ile birlikte

6 Ahsen Okyar, Onur Altaş, Mert Kayhan, Dr. Mehmet Karanfil, Erdal Baykara, Yılmaz Kundak, İbrahim Erdem ve M. Kazım Dinç, Günay Gülcü’nün balkonunda

7 Bağırganlı Muhtarı Hüseyin Yılmaz ve misafirleri

2011.08.31 bağırganlı 031

2011.08.31 bağırganlı 036

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.