Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

13Şub/150

Hüseyin Kayadelen 98 yaşında..

 

8 Şubat 2015 Pazar  / Orman Muhafaza memurluğundan emekli olan Hüseyin Kaydelen enişte nüfus kağıdına göre 96 yaşında, annesinin söylediğine göre de 98 yaşında..

İkindi namazı sonrası Şefik Camiinde Nebahat teyzemizi ebediyete uğurladıktan sonra, Asri Mezarlıkta ki defin törenine katıldım.

Kabristandaki kaybettiğimiz büyüklerimizi de ziyaret ettikten sonra Kerpe’ye geçtik. Kandıra’ya döndüğümüzde ailemizin en yaşlı üyesi Hüseyin Kayadelen eniştenin evine uğradık.  Orman Muhafaza memurluğundan emekli olan Hüseyin Kaydelen enişte nüfus kağıdına göre 96 yaşında, annesinin söylediğine göre de 98 yaşında.. Çok keyifli bir sohbet oldu. Torun Efe bey elini öpünce 20.-TL harçlık verdi. Bu notu düşmemin sebebi Efe bu parayı saklayacağını söylemesi.. Cömert eniştemizi hep anacak…

Eniştemizi ziyaretimiz sonrası bir hafta öncesi kaybettiğimiz Kahveci Mehmet Uslu ağabeyin 7.gün okumasına katıldık. Merkez Yeni Cami avlusunda birçok dostu, akrabayı da görme imkanı bulduk.

Kandıra’dan İzmit’e hareket edince Kocabayramlar sapağından Köye indik. Evde bir müddet dinlendikten sonra çok geç vakte kalmadan İzmit’teki evlerimize döndük.

Hüseyin Kayadelen eniştemize sağlık içinde ömür diliyoruz.. Maşallah..

Ormancı Hüseyin Kayadelen

Ahsen Okyar, Nursel Okyar, Hüseyin Kayadelen, A. Efe Küçük, Nuray Kayadelen, Cem Küçük

Ormancı Hüseyin Kayadelen

Nuray Kayadelen, Ahsen Okyar, Nursel Okyar, Hüseyin Kayadelen, A. Efe Küçük, Cem Küçük, Sündüs Mutlu

Ahsen Okyar, Hüseyin Kayadelen

Ahsen Okyar, Hüseyin Kayadelen, A. Efe Küçük, Cem Küçük

Genç Hüseyin Kayadelen

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.