Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

6Eyl/110

Baylerbeyi Köyünde Bayramlaşma

2011.08.31 bağırganlı 023 Beylerbeyliler Derneği ile Beylerbeyi Köyü Muhtarlığı’nın birlikte organize ettiği bayramlaşma töreni, Beylerbeyi Köyü İlköğretim Okulu’nun bahçesinde gerçekleştirildi

Köy halkı ve köy dışında yaşayan Beylerbeylilerin büyük ilgi gösterdiği bayramlaşmaya; Kocaeli Kandıralılar Derneği Başkanı Erdoğan Alkan, Başkan Yardımcıları; Erdal Baykara ve Günay Gülcü, Yönetim Kurulu üyesi Orhan Can, Denetim Kurulu üyeleri; Ahsen Okyar, Recep Yıldız ve Salim Yaşar, Onur Altaş, Volkan Bulgurcu, Ahmet Can, Serkan Bebek, Berk Akçay, Çetin Taşkın, Muhammed Ali Yaşa, Kadir Güzel kalabalık bir heyetle katıldı. Taflan Koyu Derneği Başkanı Seyit Ali Aktaş, Yönetim Kurulu üyeleri Hamza Yenen ve Mevlüt Merttürk’te bayramlaşmada hazır bulundu.

Doç. Dr. Recep Cici

Bursa Uludağ Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Recep Cici’de köyündeki kutlamalara katıldı. Öğle namazının ardından başlayan etkinlikte ilk önce ebediyete göç edenler ve şehit askerler için Doç. Dr Recep Cici, Harun Cici, Hayrulluh Cici, Cafer Cici, Reşit Küçük, Hamdi Cici, Harun Ergün ve Yusuf Küçük Kur`an-ı Kerim okudu.

Yemek İkram Edildi

Beylerbeyliler Derneği Başkanı Ayhan Ayyıldız, yaptığı konuşmada her geçen gün daha fazla güçlendiklerini dile getirdi. Ayyıldız, “Bize her zaman katkı veren tüm hemşerilerimize teşekkür ediyoruz. Bu güzellik ve coşku hayat boyunca sürecek” dedi. Köy muhtarı Musa Yener de organizasyon nedeniyle dernek yönetimini kutladı.

Şiir beğenildi

Kocaeli Kandıralılar Derneği Başkanı Erdoğan Alkan’ın okuduğu Ramazan şiiri büyük beğeni topladı. Bayramlaşma töreninin sunuculuğunu yapan Yiğit Özcan, derneğin bir yıl boyunca yaptığı faaliyetler hakkında bilgi verdi.

Ayyıldız’a plaket

Kocaeli Kandıralılar Derneği Başkanı Erdoğan Alkan, Beylerbeyliler Derneği Başkanı Ayhan Ayyıldız’ı kutlayarak plaket takdim etti.

2011.08.31 bağırganlı 009 

2011.08.31 bağırganlı 012

2011.08.31 bağırganlı 013

2011.08.31 bağırganlı 023

2011.08.31 bağırganlı 024

2011.08.31 bağırganlı 028

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.