Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

2Şub/150

Kandıralı Mehmet Uslu vefat etti.

98240634Kandıralı Mehmet Uslu vefat etti.

Kandıra’da kahvecilik yapan Mehmet Uslu kalp yetmezliği neticesinde vefat etti.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nde çalışan Ayhan Uslu’nun babası, Kocaeli Kandıralılar Derneği Başkan Yardımcısı Erdal Baykara, Kandıra Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürü Ergün Şen ve Kandıra Belediyesi Yazı İşleri Sorumlusu Sezgin Korkmaz’ın kayınpederi olan Mehmet Uslu, evli ve 4 çocuk babasıydı.

Akdurak Mahallesi Muhtarı Cüneyt Özcan’ın azası da olan Mehmet Uslu, Kandıra Yeni Cami’nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Çakırcaali Karasakallar Kabristanına defnedildi..

Şiddetli yayan yağmura rağmen Mehmet Uslu’nun cenazesine Kandıralılar büyük ilgi gösterdi. Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, Kandıra Müftüsü Burhan Bilgin, Kocaeli Kandıralılar Derneği Başkanı Erdoğan Görgün, eski Kandıralılar Derneği Başkanları Turan Sarı, Günay Gülcü, Erdal Baykara, Harun Reşit Kocagöz, Denetim Kurulu Başkanı Ahsen Okyar, son Kuruçeşme Belediye Başkanı Ali Kahraman, geçen dönem Kandıra Belediye Başkanı Cengiz Kan, Derince Belediye Meclis üyesi ve emekli Derince Garnizon Komutanı Albay Ali Kocatürk, Kandıra Lisesi Mezunları Derneği Başkanı Aygün Aynagöz,  Reklamcı Metin Gönül, Bekirderespor Kulübü Denetçisi Ahmet Güngör, Av. Abdurrahman Kaymak ve çok sayıda Kandıralı katıldı.

Mehmet Uslu ağabeye Allah’tan rahmet, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı ve sabır dilerim.

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Kategori: Mesaj Yorum gönder.
Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.