Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

1Şub/150

Bir genç adam – Halil KÜÇÜKPARLAK

10920928_779592505464639_5656729517330845569_nBir genç adam – Halil KÜÇÜKPARLAK Gazeteci-Yazar Gölcük Doğa Türk Gazetesi

Geçen hafta Kandıralılar Derneği tarafından organize edilen “Söz sırası gençlerde” programına davetliydim. Kandıralılar Derneği tarafından Otel Asya’da düzenlenen etkinlikte her ay bir gence söz hakkı tanınıyor ve sunum yapma imkanı veriliyor. Çok da iyi oluyor gençler kendilerini ifade etme imkanı buluyorlar.

Bu hafta söz sırası Tolga Havuç’taydı. Tolga Havuç, yanılmıyorsam 24 yaşında genç bir adam. Genç bir adam diyorum, evet genç ama “Adam gibi adam”. Kocaeli Üniversitesi Beden Eğitimi Spor Yüksek Okulu Spor Yöneticiliği bölümünü bu yıl bitirdi. Akademik kariyere hazırlanıyor. Kartvizitindeki unvanları saymaya kalkarsak uzayıp gider. Unuttuklarım vardır mutlaka ama hatırladıklarımı yazayım. Kocaeli Olimpiyat Yıldızları Spor Kulübü Kurucu Başkanı, Kandıra Turizm Derneği 2. Başkanı, Kırmızı Kocaeli Gazetesi spor yazarı, TV-41 kanalı spor program yapımcısı diye devam eder gider Tolga Havuç’un unvanları.

Kocaeli Olimpiyat Yıldızları Kulübü’nü kuracağım dediği zamanı hatırlıyorum. Üniversiteye henüz başlamış bir öğrencisiydi. Yaşıtları sokaklarda dolaşıyor, cafelerde vakit öldürüyordu. Kendisine söylemedim ama ben o zaman inanamamıştım bu yaşta bir öğrencinin kulüp kurup başarıyı yakalayacağına. Fatih’in İstanbul’u fethettiği yaşta kulübünü kuran Tolga Havuç beni yanılttı ve kulübü çok başarılı oldu. Bugün tam 7 branşta yüzlerce sporcuya hizmet veriyor. 3 yaşından itibaren kanatları altına aldığı çocuklara spor yaptırma başarısını yakaladı.

Kurduğu kulübünü başarıdan başarıya koşturup, Fransa ve Romanya gibi yabancı ülkelerde ülkemizi ve ilimizi temsil etme başarısını yakalayan Tolga Havuç konuşmasında “Kulübümüz çok eski değil ama birçok kulübü geride bıraktık. Sadece üç kulübü geçemedik; Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş’ı geçemedik” diyecek kadar iddialı.

Tolga Havuç “Söz sırası gençlerde” programında kürsüye çıktı ve konuşmasını yaptı. Kürsüye son derece hakimdi. Şimdiye kadar danışmanlarının yazıp eline verdiği konuşma metinlerini okurken bile kekeleyen politikacıları görmüş birisi olarak Tolga Havuç’un spontane konuşmasını izlemek büyük bir keyifti.

Tolga Havuç’un konuşmasını izledikten iyice inandım ki bu genç adam önüne koyduğu hedefleri birer yerine getiriyor ve başarı basamaklarını tek tek tırmanıyor. İlerdeki günlerde bu genç adamı çok daha büyük makamlarda göreceğimize inancım sonsuz.

Başarılarının devamını diliyorum.

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.