Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

26Oca/150

Akça Koca Kültür Platformu üyeleri sabah kahvaltısında buluştu

DSCN0110  18 Ocak 2015 Pazar / Akça Koca Kültür Platformu Hasan Uzunhasanoğlu Başkanlığında Sapanca Yolu üzerindeki KozaTesislerinde  sabah kahvaltısında biraraya geldi. 

Toplantıda, Platform Başkanı Hasan Uzunhasanoğlu 2014 çalışmalarını değerlendirdi, 2015 yılı programı için temenni ve teklifleri aldı aldı ve katkı verenlere teşekkür etti. Uzunhasanoğlu; “Ülkemizde bugünlerde bölünme ve küçülmenin konuşulduğu bir zamanda, Kayı boyunu 3 kıtada hüküm süren bir devlete dönüştüren, Kocaeli iline ismini veren Akça Koca Gazi ve arkadaşları iyi tanınmalı ve bilinmelidir.” dedi.

Akça Koca Kültür Paltformu Başkanı Ziraat Mühendisi Hasan Uzunhasanoğlu, Yönetim Kurulu üyeleri Dr. İsmail Çapçı, Çevre Mühendisi Banu Çevikel, Makine Mühendisi Çetin Mut, Yalova Üniversitesi Öğretim Görevlisi Yunus Özen, Dr. Ayşe Zeynep Turan ve İnşaat Yüksel Mühendisi Çoşkun Karakadılar’ın evsahipliği yaptığı toplantıya Mali Müşavir Ahsen Okyar, Elektrik Elektronik Mühendisi Harun Reşit Kocagöz, Ecz. Selçuk Arslan, eski Derince İlçe Milli Eğitim Müdürü Remzi Turan, Genç Karadenizliler Platformu Başkanı Mustafa Akın ve eşleri  katıldı.

Dr. A. Zeynep Turan’a sürpriz

Toplantının son bölümünde Platform Yönetim Kurulu üyesi Dr. Ayşe Zeynep Turan’ın yeni yaş günü için hazırlanan pasta kesildi. Eski Derince Milli Eğitim Müdürü olan Remzi Turan, “Çalışmalarınızda başarılar dilerim. Kızım için de teşekkür ederim. Bizimde nufus kağıdımızda doğum günü yazıyor, yıllardır Kocaeli’deyim, bununda ihmal edilmemesini bekliyorum.” dedi.

Akça Koca Kültür Platformu yöneticileri Koza Tesislerinin merdiveninde

Hasan Uzunhasanoğlu, Harun Reşit Kocagöz, Mustafa Akın, Coşkun Karakadılar, Elvan Mut

Dr. Ayşe Zeynep Turan doğum günü pastasını keserken (Remzi Turan, Dr. Ayşe Zeynep Turan, Emine Turan)

Ayşe Çapçı, Dr. Ayşe Zeynep Turan, Meral Akın, Emine Turan, Nursel Okyar, Elvan Mut, Ayşegül Karakadılar, Banu Çevikel, Emine Uuznhasanoğlu, Edanur Çapçı

Hasan Uzunhasanoğlu, Mustafa Akın, Ahsen Okyar, Yunus Özen, Remzi Turan, Coşkun Karakadılar, Çetin Mut ve Alperen Çapçı

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.