Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

24Oca/150

Tolga Havuç ile KOÜ ziyareti..

  23 Ocak 2015 Cuma / Kocaeli Olimpiyat Yıldızları Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Tolga Havuç kardeşimle birlikte Cuma günü sabahtan, Kocaeli Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesine gittik.

İlk önce İşletme, Muhasebe ve Finansman Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Selman Aziz Erden hocamızı ziyaret ettik. Prof. Dr. Selman  Aziz Erden hocamızın çocukluğu Kandıra’da geçmiştir. Rahmetli babası da uzun yıllar Başhekim olarak Kandıralılara hizmet vermiş, uzun yıllar geçmesine rağmen hala hatırlanan, bilinen ve rahmetle muhabbetle anılan Opt. Dr. Halil İbrahim Erden büyüğümüzdür.

Aynı bölümde öğretim üyesi olan İzmitli değerli hemşerimiz Prof. Dr. Vasfi Haftacı hocamızda gelince keyifli bir sohbeti gerçekleştirdik. Vasfi hocamızda benim(1977) gibi İstanbul İTİA Sultanahmet mezunu(1979).

Selman Hocamızın akademik aşamalarındaki hocaları da müşterek hocalarımız. Prof. Dr. Mehmet Yazıcı gibi.. Yazıcı hocamızın kulağını çınlattık, hayırlı ömür diledik.

Prof. Dr. Selman Aziz Erden hocamıza misafirperverliği ve ikramları için, Prof. Dr. Vasfi Haftacı’ya  “Büyük Boşluk” kitabını imzalayıp, lutfettiği için, Tolga Havuç kardeşime de sevgili hocalarımızla görüşme fırsatı hazırladığı için teşekkür ediyorum. Sağolsunlar..

Ahsen Okyar, Kocaeli Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme, Muhasebe ve Finansman Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Selman Aziz Erden’in makamında

Prof. Dr. Selman Aziz Erden, Ahsen Okyar, Prof. Dr. Vasfi Haftacı, Kocaeli Olimpiyat Yıldızları Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Tolga Havuç

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.