Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

10Oca/150

Körfez Karadeniz Kültür Platformu’ndan Adnan Deniz’e ziyaret

3  Mustafa Akın başkanlığındaki Körfez Karadeniz Kültür Platformu yöneticileri Yeniyalı Fahri Korutürk İlkokulu Müdürü Adnan Deniz’i ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Fahri Korutürk İlkokulu Müdürü Adnan Deniz “Soğuk bir havada böyle bir ziyaret gerçekleştirip tarafıma sıcak ilgi gösteren sizlere çok teşekkür ediyorum. Ülkemizin birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç olduğu bu günlerde kardeşlerimizin aralarındaki dayanışmayı daha da artırmalarını diliyorum.” dedi.

Ziyarette işadamı Mustafa Akın, ziraat mühendisi Hasan Uzunhasanoğlu, Kocaeli Büyükşehir Belediye Meclis üyesi Zeki Kurtuluş, inşaat mühendisi Muharrem Okudan, ekonomist İsmail Akın, Orhangazi Anadolu Lisesi Müdürü Murat Şendoğan, işadamı Nurettin Okudan, eğitimci, Ahmet Ertek, Körfez Belediye çalışanı Ali Osman Baş ve Özel Körfezim Ortaokulu 7. sınıf öğrencisi Muhammet Ali Okudan katıldı.

Körfez Karadeniz Kültür Platformu Başkanı Mustafa Akın, Kocaeli Büyükşehir Belediye
1Meclis üyesi Zeki Kurtuluş ile birlikte Adnan Deniz’e ziyaret anısına çiçek takdim ederken

2Muhammet Ali Okudan, Murat Şendoğan,Nurettin Okudan, Zeki Kurtuluş, Adnan Deniz, Ahmet Ertek, Mustafa Akın, Hasan Uzunhasanoğlu ve Muharrem Okudan

3Soldan sağa; Mustafa Akın, Adnan Deniz, Nurettin Okudan, Zeki Kurtuluş, Muharrem Okudan, Muhammet Ali Okudan, Hasan Uzunhasanoğlu, İsmail Akın, Murat Şendoğan ve Ali Osman Baş

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.