Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

4Oca/150

Kandıralı Baykaralar Kandilde Yenikent’te Buluştu..

DSCN9644      2 Ocak 2014 Cuma / Her kandilde ailece biraraya gelme geleneğini 1989 yılından beri sürdüren Kandıralı Baykaralar, Mevlid Kandilinde de Ferhat Bursalıoğlu’nun evinde toplandı.

Kandıralı Baykara ailesinin Mevlid Kandili buluşmasına Çiğdem - Ferhat Bursalıoğlu çifti evsahipliği yaptı. Kandıra, İzmit, Derince, Gölcük, Körfez ve Adapazarı'nda gerçekleşen kandil buluşmalarında 26. yıla ulaşıldı.

Kandil kutlamasına katılanlar

Çiğdem - Ferhat Bursalıoğlu çiftinin Derince Yenikent’teki evinde gerçekleşen Mevlid Kandili kutlamasına; Baykara ailesinin en yaşlısı emekli Orman Muhafaza Memuru Sadi Baykara, Kocaeli Kandıralılar Derneği Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Erdal Baykara, Mali Müşavir Ahsen Okyar, Baykara Teknik Makinanın sahibi Hasan Baykara, Mustafa Nevzat İlaç Sanayii A.Ş.'de ustabaşı olarak çalışan İlker Altınten, Çelikord emeklisi Sebahattin Baykara, Tersane çalışanı Cavit Sözer, Kocaeli Devlet Hastanesi çalışanı Vedat Baykara, Karayolcu Ünsal Uçar, Taşköprü Orman İşletmesinde Memur Ersin Baykara, SAÜ Güzel Sanatlar Fakültesi Görsel İletişim Tasarım Bölümü öğrencisi Çağrı Baykara, Assan Alüminyum çalışanı Gökhan Kömcü ile eş ve çocukları katıldı.

Diş Kirası; Ajanda

Ferhat Bursalıoğlu kandil kutlamasına katılanlara diş kirası olarak yeni yıl takvim ve ajandalarının yer aldığı bir çanta takdim etti.

DİŞ KİRASI: Çağrılılara verilen armağan ya da para

DSCN9656Kandıralı Baykara ailesinin Mevlid Kandili buluşmasına evsahipliği yapan Çiğdem - Ferhat Bursalıoğlu çifti

DSCN9611Ailenin en yaşlısı Sadi Baykara, Cavit Sözer, Sebahattin Baykara, Ahsen Okyar, Ersin Baykara, Erdal Baykara, Ünsal Uçar

Zeynep Okyar, Beyzanur Baykara, Serranur Baykara, Rümeysa Baykara,Bahar Köncü, Nursel Okyar

DSCN9644Derince Belediyesinden emekli Ferhat Bursalıoğlu ve misafirleri

DSCN9650Ferhat Bursalıoğlu, Hasan Baykara’ya diş kirası olarak yeni yıl ajanda ve takvimlerinin bulunduğu cantayı takdim ederken

DSCN9654Çiğdem Bursalıoğlu ve misafirleri

Ünsal Uçar, İlke Sözer, Erdal Baykara, Vedat Baykara, Ferhat Bursalıoğlu

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.