Kocaeli MMMO’da ‘Farkındalık Eğitimi’ verildi
11 Aralık 2014 Perşembe / TÜRMOB tarafından verilen ‘Farkındalık Eğitimi’ Kocaeli SMMMO Eğitim ve Konferans Salonunda gerçekleşti.
TÜRMOB Genel Sekreteri Yücel Akdemir’in açış konuşması ile başlayan eğitimde; Halim Bursalı “Hizmet Kalite Meslek Kararları”, Zeki Dirlik “Haksız Rekabeyle Mücadele Yazılımı Meslek Kararı”, İSMMMO Yönetim Kurulu üyesi Cemile Kuzu “Etik Eğitimler Tebliği” konularında bilgi verdi.
En son konuşmasını yapan İSMMMO ve TÜRMOB Haksız Rekabet Kurulu (TÜRHAK) Başkanı Yahya Arıkan, “Meslektaşlarımızın etik kurallar çerçevesinde hizmet vermesi konusunda mücadelemizi veriyoruz. Amacımız kavga etmek değil, hakkımızı aramaktır. TÜRMOB’un vermiş olduğu Bağımsız Denetim Eğitimleri’nin geçerli olması ve bağımsız denetçi olma noktasında aranan 15 yıl şartı noktasında karşı karşıya geliyoruz. Tüm bu sorunların da mesleki anlamda birliktelikle aşılacağına inanıyorum” dedi.
Cihat Kaymas, İstanbul SMMMO ve TÜRMOB Haksız Rekabet Kurulu (TÜRHAK) Başkanı Yahya Arıkan, Ahsen Okyar
Kocaeli SMMMO Başkanı Ender Şenol
TÜRMOB Genel Sekreteri Yücel Akdemir
Halim Bursalı “Hizmet Kalite Meslek Kararları” konusunda bilgi verirken
Zeki Dirlik “Haksız Rekabeyle Mücadele Yazılımı Meslek Kararı” konusunda bilgi aktarırken
İstanbul SMMMO Yönetim Kurulu üyesi Cemile Kuzu “Etik Eğitimler Tebliği”
Cihat Kaymas, İstanbul SMMMO ve TÜRMOB Haksız Rekabet Kurulu (TÜRHAK) Başkanı Yahya Arıkan, Ahsen Okyar
İstanbul SMMMO ve TÜRMOB Haksız Rekabet Kurulu (TÜRHAK) Başkanı Yahya Arıkan,
Leave a comment
Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.