Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

6Ara/140

EROL KÖSE`NİN SİYASİ HAYATI KİTAP OLDU

  4 Aralık 2014 Perşembe / Erol Köse, gazeteci Mustafa Küpçü’nün kaleme aldığı “62 Yıllık Siyasi Hayatında Erol Köse” isimli kitabının imza gününde sevenleriyle buluştu. Köse’nin imza gününe ilgi büyüktü.

1971-1977 yılları arasında İzmit Belediye Başkanı olan, ayrıca ilimizden 18. dönem milletvekili seçilen Erol Köse’nin hayatı gazeteci Mustafa Küpçü tarafından kitap haline getirildi. Köse, “62 Yıllık Siyasal Hayatında Erol Köse” adlı kitabını önceki gün KYÖD’de düzenlenen imzaladı.

KYÖD Sosyal Tesislerinde düzenlenen kitap imza gününe CHP Milletvekilleri Hurşit Güneş, Mehmet Hilal Kaplan, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, CHP İl Başkanı Yalçın Kuşkan, DSP İl Başkanı Hayati Özzeren, İzmit Belediyesi eski başkanlarından ve eski Kocaeli milletvekilleri Sefa Sirmen ve Hikmet Erenkaya, Cevdet Bağdat, , KYÖD Başkanı Turgay Yılmaz, Kocaeli Kandıralılar Derneği Başkanları Erdoğan Görgün, Turan Sarı, Günay Gülcü, Av. Hüseyin Acurman, Erdal Baykara, Dr. İsmail Çapcı, Recep Yıldız ve Harun Reşit Kocagöz, Denetim Kurulu Başkanı Ahsen Okyar, Kocaeli Kent Konseyi Başkanı Abdullah Köktürk, son Kuruçeşme Belediye Başkanı Ali Kahraman, eski Kandıra Belediye Başkanı Kenan Evin, Kocaeli Aydınlar Ocağı Başkanı Av. Ruhittin Sönmez, Derince Belediye Meclis üyesi  ve Derince Eğitim Merkezi Komutanlığı'ndan emekli kıdemli<I> </I>Albay Ali Kocatürk, Tarihçi Prof. Dr. Atilla Çetin, SAÜ Öğretim üyesi Doç. Dr. Mehmet Bayrak, Yalova Üniversitesi Öğretim görevlisi Yunus Özen, ekonomist Cihat Kaymas ile çok sayıda dostları katıldı.

Mustafa Küpçü’nün anlatımıyla ele alınan ve Emel Kocakaplan’ın düzenlemesini yaptığı “62 yıllık siyasi hayatı ile Erol Köse” kitabının imza töreninde konuşan Erol Köse şunları söyledi:
"Ben hafızamdaki anılarımı Mustafa Küpçü’ye aktardım. Emel hanım da düzenlemelerini yaptı. Daha geride 3 kitaplık malzeme kaldı. Ben insan hayatını 4 bahara ayırırım. Dördüncü baharımı müziğe ve torunum Refika’ya adadım. Bu kitabı da başta torunuma ve Türk gençliğine adıyorum." Dedi.

Konser ve kokteyl ile birlikte organize edilen imza günü etkinliğinde, Köse sahneye çıkarak mini bir konser verdi. Türk Sanat Müziği sanatçısı Serap Mutlu Akbulut ile birlikte şarkılar söyledi. Ardından dostları için kitabını imzaladı.

1971-1977 yılları arasında İzmit Belediye Başkanı olan, ayrıca ilimizden 18. dönem milletvekili seçilen Erol Köse teşekkür için kürsüde

Günay Gülcü, Prof. Dr. Atilla Çetin, Ali Kahraman, Ahsen Okyar, Erdoğan Davut, Abdullah Köktürk

Erol Köse’nin teşekkür için yanına çağırdıkları KYÖD sahnesinde

Kocaeli Milletvekili Prof. Dr. Hurşit Güneş ve imza gününe katılanlar

Erol Köse sahnede

Kocaeli Kandıralılar Derneği Başkanı Erdoğan Görgün, eski Başkanlar Günay Gülcü, Av. Hüseyin Acurman, Turan Sarı birlikte Erol Köse’ye bir buket çiçek takdim ederken

“62 Yıllık Siyasal Hayatında Erol Köse” adlı kitap

Serap Mutlu Akbulut ile Erol Köse birlikte düet yaparken

Kocaeli Kandıralılar Derneği Başkanları; Harun Reşit Kocagöz, Recep Yıldız, Dr. İsmail Çapcı, Günay Gülcü

Yunus Özen, Serap Mutlu Akbulut

Ayaktakiler; Ali Kocatürk, Erdoğan Davut, Yunus Özen, Ahsen Okyar, Av. Hüseyin Acurman, Erdal Baykara, Oturanlar: Abdullah Köktürk, Harun Reşit Kocagöz, Recep Yıldız, Dr. İsmail Çapcı, Günay Gülcü, Turan Sarı

Erdal Baykara, Serap Mutlu Akbulut

Mustafa Küpçü, Erol Köse ve imza gününe katılan Kocaeli Kandıralılar Derneği yöneticileri

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.