Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

6Ara/140

Kemençeli Genç Karadenizliler Futbol Turnuvası

8  Genç Karadenizliler Platformunun düzenlediği futbol turnuvasının açılış maçına ilgi çok fazlaydı. Oyuncular maça kemençe ile ısındı.

Turnuvanın açılış maçında konuşan Genç Karadenizliler Platform başkanı Mustafa Akın “Düzenlediğimiz sosyal etkinliklerle gençlerin kaynaşmasını sağlamaya çalışıyoruz. Bu ayın 14’nde de Bursa gezimiz olacak. Açılış maçını şereflendiren, bizleri burada yalnız bırakmayan büyüklerimize teşekkür ederim.” dedi.

Tertip Komitesi

Hasan Uzunhasanoğlu, Mustafa Okutan, Hüseyin Gezer, Nazmi Akın, Yunus Şendoğan, Ali Osman Baş, Nurettin Okutan ve Mustafa Akın’dan oluşan tertip komitesi, 10 takımın katıldığı turnuvada; birinci, ikinci, üçüncü ile en çok gol atan ve en centilmen futbolcuyu ödüllendirecek.

Başlama Vuruşu Başsavcı Karakülah’tan

Turnuvanın açılış maçında başlama vuruşunu yapan Körfez Cumhuriyet Başsavcısı Üzeyir Karakülah turnuvaya katılan tüm takımlara başarılar diledi.

Protokolden Yoğun ilgi

Körfez İlçe protokolünün yoğun ilgi gösterdiği açılış maçına Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Başkan Yardımcısı Faruk Denli, Körfez Cumhuriyet Başsavcısı Üzeyir Karakülah, Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Murat Özdağ, işadamı Süleyman Okutan, Körfez Karadenizliler Dernek Başkanı Hasan Yazıcı, Körfez İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Okutan, Akcan Alüminyum sahibi Nazmi Akın, Körfez Şoförler Odası Başkanı Ali Karadeniz, Çakıroğlu Unlu Mamuller sahibi Ali Karadeniz, Saadet Partisi Körfez İlçe Başkanı Recep Sarıdoğan, Kocaeli Büyükşehir Belediye Meclis üyesi Zeki Kurtuluş, Makine Mühendisi Şener Söğüt, Ziraat Mühendisi Hasan Uzunhasanoğlu, Derince Karadenizliler Dernek Başkanı Zafer Demir, Körfez Galatasaraylılar Dernek Başkanı Ahmet Önal, işadamı Ferit Kır, Körfez Esnaf Odası Başkanı Yahya Çoban, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü Ali Kemal Dilaver, mobilyacı Yunus Şendoğan ve çok sayıda Körfezli katıldı.

1Turnuvanın açılış maçında Körfez İlçe protokolü ile 8 Adamspor ve Okutanlarspor futbolcuları bir arada

2Körfez Cumhuriyet Başsavcısı Üzeyir Karakülah turnuvanın başlama vuruşunu yaparken

3Tertip komitesi adına Nazmi Akın, Ali Osman Baş, Körfez Cumhuriyet Başsavcısı Üzeyir Karakülah, Okutanlarspor ve 8 Adamspor takım kaptanları ile birlikte

4Turnuvaya katılan takımlar centilmenliği elden bırakmıyor

5Tertip komitesi adına Ali Osman Baş turnuva boyunca maçları yönetecek hakeme çiçek takdim etmeyi ihmal etmiyor

6Turnuva tertip komitesi görev başında

7Genç Karadenizliler maçlara kemençe sanatçısı getirmeyi de ihmal etmiyor

8Futbolcular maça başlamadan önce kemençe eşliğinde ısınma hareketlerini yapıyor

9Turnuvaya yoğun ilgi

10Genç Karadenizliler Platformu afişi

11İlk maçlar sonunda turnuvanın en centilmen futbolcusu seçilen Menderes Kurtuluş sevincini seyirciyle paylaşıyor

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.