Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

3Ara/140

Kandıralılar Derneği Yöneticileri Körfez’de Nevzat Coşkun’u ziyaret etti..

     4 Kasım 2014 Salı / Erdoğan Görgün Başkanlığındaki Kocaeli Kandıralılar Derneği yöneticileri Kandıralı İşadamı Nevzat Coşkun’u ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Kocaeli Kandıralılar Derneği Başkanı Erdoğan Görgün, ”İşinde başarılı Kandıralı bir hemşerimizi ziyaret ediyoruz. Kuruluşundan buyana Dernek çalışmalarımıza gösterdiği ilgi ve destek içinde teşekkür etmek için Körfez’deyiz dedi. Coşkun Branda Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Nevzat Coşkun, “Hemşerilerimin ziyaretinden mutlu oldum. Hizmet alanı olarak sadece Kocaeli ile sınırlı kalmıyoruz, Kocaeli, Yalova, İstanbul, Sakarya ve Düzce bölgesine de önemli oranda hizmet veriyoruz” dedi. Coşkun Branda Şirketi Genel Müdürü Ümit Demirel’de "Branda çadır ve tente sektöründe 25 yıllık bir geçmişe sahip olan firmamız bugün dijital baskı, araç giydirme ve kaplama, tabela, bilboard ve cam giydirme gibi alanlarda da gıdadan lojistiğe, denizciliğe kadar birçok sektöre hizmet veriyor. " dedi.

Körfez Barbaros Mahallesindeki şirket merkezinde gerçekleşen ziyarete; Kocaeli Kandıralılar Derneği Başkanı Erdoğan Görgün, Derince Belediye Meclis üyesi ve Derince Eğitim Merkezi Komutanlığı'ndan emekli kıdemli Albay Ali Kocatürk, Sigortacı Erdal Baykara, Elektrik Elektronik Mühendisi Harun Reşit Kocagöz,  Sanayici Günay Gülcü, Mali Müşavir Ahsen Okyar, Ekonomist Cihat Kaymas,  Kocaeli Olimpiyat Yıldızları Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Tolga Havuç, Bekirderespor Denetçisi Ahmet Güngör ve Kuyumcu Onur Altaş katıldı.

İşyeri gezdiren imalatları ile ilgili bilgi veren Nevzat Coşkun, misafirlerini Tütünçiftlik sahilindeki Körfez Belediyesi Sosyal Tesislerinde ağırladı.

Ahmet Güngör, Ahsen Okyar, Ümit Demirel, Nevzat Coşkun, Onur Altaş, Ali Kocatürk, Cihat Kaymas, Erdal Baykara Coşkun Branda Reklam tesislerinde

Şirket Genel Müdürü Ümit Demirel, Erdal Baykara, Semra Çoşkun Demirel, Coşkun Branda Yönetim Kuurlu Başkanı Nevzat Coşkun, Kocaeli Kandıralılar Derneği Başkanı Erdoğan Görgün

Derince Eğitim Merkezi Komutanlığı'ndan emekli kıdemli Albay Ali Kocatürk, Coşkun Branda Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Kandıralı Nevzat Coşkun’a Derneğin kitabını takdim ederken

Tolga Havuç, Erdoğan Görgün, Ali Kocatürk, Nevzat Coşkun, Onur Altaş, Erdal Baykara

Ümit Demirel, Günay Gülcü, Ahsen Okyar, Harun Reşit Kocagöz, Cihat Kaymas

Tolga Havuç, Günay Gülcü’ye makam otosunun saygıdan kapısını açarken.. (Bu ilgi için  Günay dede Onur Altaş’a ve Tolga Havuç’a çok çok teşekkür etti..)

Coşkun Branda Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Nevzat Coşkun yatırımları ile ilgili bilgi verirken

Ahmet Güngör, Ahsen Okyar, Nevzat Coşkun, Onur Altaş

Coşkun Branda Şirketi Genel Müdürü Ümit Demirel işyerini gezdirirken

Erdal Baykara, Nevzat Coşkun, Erdoğan Görgün

Kandıralılar Derneği yöneticileri Körfez Belediyesi Sosyal Tesislerinde

Cihat Kaymas, Erdoğan Görgün, Nevzat Coşkun, Erdal Baykara

Ümit Demirel, Günay Gülcü, Ahsen Okyar, Harun Reşit Kocagöz

Ahsen Okyar, Harun Reşit Kocagöz, Tolga Havuç, Ahmet Güngör

Günay Gülcü

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.