Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

22Kas/140

Diş Hekimleri Kandıralı gençleri sevindirdi..

   19 Kasım 2014 Çarşamba / Kocaeli Diş Hekimleri Odası Toplum ve Diş Sağlığı Komisyonu, Kandıra’da eğitim verdikleri 520 öğrenciye diş macunu ve diş fırcası hediye etti.

Ülkemizde, 17-23 Kasım, Ağız ve Diş Sağlığı Haftası olarak kutlanıyor. Kocaeli Diş Hekimleri Odası Toplum ve Diş Sağlığı Komisyonuda hafta kapsamında Kandıra’da anlamlı bir organizasyona imza attı. Kocaeli Diş Hekimleri Odası Başkanı Hasan Orakçı,  Komisyon üyeleri; Serkan Emen, Gönül Uluce Okumuş, Ömer Erdal, Reyhan Karaaslan, ve Elif Turan, Kandıra’daki öğrencileri okullarında ziyaret ederek, ağız ve diş sağlığı eğitimi verdi.

Bağırganlı İlkokulu ve Ortaokulundaki 101, Cercili Sefa Sirmen İlkokulu ve Ortaokulundaki 158 ve Akçaova Ortaokulundaki 261 öğrenci eğitimden geçirildi. Eğitimlerin sonunda 520 öğrenciye diş fırcası ve diş macunu hediye edildi. Okulların Yöneticileri ve Bağırganlı Muhtarı Hüseyin Yılmaz böylesine anlamlı bir etkinliğe imza attıkları için Kocaeli Diş Hekimleri Odası üyelerine teşekkürlerini sundu.

Etkinlikte Kocaeli Kandıralılar Derneği Başkan Yardımcısı Erdal Baykara ve Denetim Kurulu Başkanı Ahsen Okyar’da hazır bulundu.

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.