Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

14Kas/140

Tolga Havuç; “Kandıra Doğu Marmara’nın turizm ve ticaret merkezi olacak”

20. şeref yılını geride bırakan Kocaeli Kandıralılar Derneği nüfusumuzun en dinamik kesimi olan gençleri kürsülere çıkartmaya başladı.  “SÖZ SIRASI KANDIRALI GENÇLERDE “ programının ikinci  konuşmacısı Tolga Havuç oldu.

SÖZ SIRASI KANDIRALI GENÇLERDE” programının ikincisinde Kocaeli Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Bölümü mezunu Tolga Havuç, “Kandıra Sahillerinden Türkiye’ye, Avrupa’ya” başlıklı konuşmasını yaptı.

Tolga Havuç: ''Öncelikle biz gençlere bu imkanı sağlayan Kocaeli Kandıralılar Derneğimize şükran ve minnetlerimi sunuyorum. Birçok çalışmaların ve projelerin içinde bulundum. Spor, turizm ve medya adına çalışmalarım devam ediyor. Spor alanında ülke genelinde bir harekat başlattım. Kocaeli genelinde yerel olarak yaptığım çalışmaları TBMM'ye kadar taşıdım. 2017 Üniversite Yaz Olimpiyatlarını Kocaeli'ne alamadık, İnşallah 2020'de Tokyo Olimpiyatlarına Kocaeli damgası vuracağız. Ülkemizin maalesef spor politikası yok. Benim sporcularımın kaderini gökdelenlerde oturan para babaları tayin edemez.'' Dedi. Ayrıca turizm çalışmalarına değinen Tolga Havuç: ''Daha 2 yıl önce Kandıralı kardeşlerimizi uyarıyorduk satmayın yerlerinizi diye ama kimse bizi umursamadı. Kandıra doğu Marmara’nın turizm ve ticaret merkezi olacak. Ben bir Kandıra sevdalısıyım. Kandıra için en önemli projelerden biride İstanbul Beyoğlu Belediyesi ile kardeş belediye olmaktır. Kandıra'nın değerleri var, en yakın sürede bu değerler Türkiye kamuoyunda da yer almalıdır.'' dedi.

Yoğun ilgi

Erdoğan Görgün’ün evsahipliğindeki programa; Kocaeli Kandıralılar Derneği Başkanları Turan Sarı, Günay Gülcü, Erdal Baykara, Dr. İsmail Çapcı, Recep Yıldız ve Harun Reşit Kocagöz, Kocaeli Kent Konseyi Başkanı Abdullah Köktürk, Derince İlçe Emniyet Müdürü Yusuf Aydın, CHP Kandıra İlçe Başkanı Recep Şenol, Mali Müşavir Ahsen Okyar, Kocaeli Taşköprülüler Derneği yöneticisi Engin Ese, Av. Abdurrahman Kaymak, Istırancalılar Derneği Başkanı Kamil Terzi, Makine Mühendisi Çetin Mut, Körefz Belediye Başkan Yardımcısı Yüksel Özdemir, Site yöneticisi Nuriye Köksal, Ziraat Mühendisi Hasan Uzunhasanoğlu, İşletmeci Emine Turan, KOÜ Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ayhan Orhan, BASF The Chemical Company çalışanı Songül Filiz, , Ahmet Güngör, İşadamı Volkan Bulgurcu ve Havuç ailesinden babası Mehmet Havuç, annesi Fethiye Havuç ve kardeşi Tuğba Havuç ile yakınları katıldı.

Öğretmeni de geldi

Tolga Havuç’un Ortaokulda okurkan öğretmeni olan Güler Sarıbaş’ta toplantıya geldi. 15 yıl sonra karşılaşan Tolga Havuç öğretmeninin elini öptü.

Çocukların gösterisi

Kocaeli Olimpiyat Yıldızları Gençlik ve Spor Kulübü sporcuları, Hocaları Abdurrahim Doğan, Oktay Yalçın ve Akın Poyraz’ın gözetiminde gösteri yaptı. Çocukların gösterisi çok beğenildi.

Tolga Havuç’a plaket

Tolga Havuç’a teşekkür eden Kocaeli Kandıralılar Derneği Başkanı Erdoğan Görgün eski Başkanlarla birlikte plaketi takdim etti.

 

Tolga Havuç’u dinlemeye gelenler

Tolga Havuç konuşmasını yaparken

Doç. Dr. Ayhan Orhan, Tolga Havuç’un konuşmasını değerlendirirken

Kocaeli Olimpiyat Yıldızları Gençlik ve Spor Kulübü öğrencileri gösteri yaparken

Kandıra İlçe Emniyet Müdürü olarakta görev yapan  yapan Derince İlçe Emniyet Müdürü Yusuf Aydın konuşmasını yaparken

Tolga Havuç, Kocaeli Olimpiyat Yıldızları Gençlik ve Spor Kulübü öğrencileri ve hocaları Abdurrahim Doğan, Oktay Yalçın ve Akın Poyraz  ile birlikte

Kocaeli Kent Konseyi Başkanı Abdullah Köktürk toplantıyı değerlendirirken

Mehmet Havuç, Erdoğan Davut, Fetihe Havuç, Tuğba Havuç, Ahsen Okyar

Tolga Havuç’un Ortaokul’dan öğretmeni Güler Sarıbaş (15 sene sonra karşılaştılar ve Gölcük’ten geldi.)

Kocaeli Kandıralılar Derneği Başkanları Dr. İsmail Çapcı, Erdal Baykara, Erdoğan Görgün, Harun Reşit Kocagöz, Günay Gülcü, Recep Yıldız birlikte Tolga Havuç’un plaketini takdim ederken

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.