Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

9Kas/140

Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti’nde Başkan Çetin GÜROL

cetin_gurol_yonetimini_acikladi_h12644  Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti’nde başkan Çetin GürolKentimizde görev yapan gazetecilerin, Türkiye Gazeteciler Sendikası (TGS) ile birlikte en önemli kuruluşlarından biri olan Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti’nin olağan kongresi Fuar içerisinde yer alan Basın Merkezi’nde gerçekleşti. Çetin Gürol ve Cihan Baylan’ın başkanlık için yarıştığı seçimde Çetin Gürol 172 oyla başkan seçildi.

Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkan Vekili Çetin Gürol ve Cihan Baylan’ın listelerinin yarıştığı genel kurulda 3 dönemdir cemiyet başkanlığı görevini sürdüren mevcut başkan Halit Yılmaz tekrar aday olmadı. Genel kurulun divan başkanlığına ASGD Başkanı İbrahim Erdoğan seçilirken, divan üyeliklerine Zonguldak Cemiyet Başkanı Derya Akbıyık, gazeteci Fatma Aydın ve Zeynep Kübra Akçiçek seçildi. 344 üyesi bulunan Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti’nin genel kurulunda tüzük değişikliği de oylandı. Yapılan değişiklikle yönetim kurulu üyesi sayısı 13’e çıkarıldı.

TGS’YE DE ÜYE OLUNMALI

Başkan adayı Cihan Baylan göreve geldiklerinde mesleki eğitimlere başlayacaklarını belirterek seçimde kazananın basın mesnupları olacağını ifade etti. Çetin Gürol ise gazetecilerin Türkiye Gazeteciler Sendikası’nda da yer almasının önemli olduğunu belirterek başladığı konuşmasında, mevcut yönetimde yer aldığını ve çalışmalarının herkes tarafından bilindiğini söyledi. Konuşmaların ardından gazeteciler oy kullanmaya başladı. Oy kullanma işleminin sonunda Cihan Baylan 72 oy alırken, Çetin Gürol ise 172 oyla başkan seçildi.

KURULLARDA GÖREV ALANLAR

YÖNETİM KURULU: Çetin Gürol, Levent Altun, Hakan Süer, Cüneyt Türesin, Bahar Kaymakçı Erdoğan, Sercan Özden, İbrahim Gürsel, Erol Kaçmaz, Mevlüt Soysal, Ayşegül Kalaycı, Recep Şeyhoğlu, Ahmet Yavuz, Nebiye Azak

DENETİM KURULU: Özden Demirci, Lokman Tarım, Ahmet Zeki Ayar, Serkan Borlak, Yalgın Sesigüzel

TGF DELEGELERİ: Halit Yılmaz, Çetin Gürol, Cemal Kaplan, Cüneyt Türesin

ONUR KURULU: Galip Ataman, Tanzer Ünal, Sadun Çetin, Ekan Nigiz, Eyüp Esen, Tanju Cılızoğlu, Nurettin Şenemre, Abdullah Yıldırım, Kaşif Şahinkesen, Selim Uysal, Erol Gezer, Zafer Sadıkoğlu

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.